صدور مجوز احداث بیمارستان فوق تخصصی ریه در اهواز

دکتر اسماعیل ایدنی  اظهار کرد: به دنبال تداوم بحران ریزگردها و مشکلات تنفسی در سال های گذشته، این دانشگاه درخواست راه اندازی یک مرکز آموزشی، درمانی تحقیقاتی بیماری های تنفسی را به وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ارائه کرد و وزیر با احداث بیمارستان فوق تخصصی تنفسی برای خوزستان موافقت کرد.

وی افزود: هم اکنون نیاز سنجی، صدور مجوز احداث و توافقات کلی برای ساخت این بیمارستان انجام شده اما تامین منابع مالی نیاز به تصویب و پیش بینی ردیف بودجه برای احداث توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی دارد.

دکتر ایدنی در خصوص مراحل قانونی احداث این بیمارستان گفت: تعیین ضرورت انجام کار، نیاز سنجی و صدور مجوز ساخت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تصویب بودجه از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، تشکیل کمیسیون خاصی برای بودجه و با فرض ساخت آن در یک مدت معین، برآورد هزینه ها انجام می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: یک مجری به عنوان مثال مسکن و شهرسازی کار احداث بیمارستان را به عهده می گیرد و برای تجهیز و بهره برداری به وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تحویل داده می شود.

وی گفت: همچنین باید کار کارشناسی با توجه به استعداد، ظرفیت و تعداد تخت های لازم برای بیمارستان انجام شود.

دکتر ایدنی خاطرنشان کرد: پروسه ساخت یک بیمارستان حداقل سه تا چهار سال به طول می انجامد که البته کمک خیرین و سازمان های حمایتی، روند انجام کار را سریع تر می کند.

هم اکنون بیمارستان و یا کلینیک کامل تخصصی برای ریه در خوزستان وجود ندارد.

پدیده گرد و غبار یکی از مشکلات زیست محیط خوزستان در ۱۰ سال گذشته است و در بعضی روزها، میزان ریزگردها به ۷۰ برابر حد مجاز رسید و مدارس و ادارات خوزستان را به تعطیلی کشاند.

افزایش مراجعان ناشی از مشکلات تنفسی به بیمارستان های خوزستان هنگام بارش باران و پس از آن نیز، حدود سه سال است که به معضلی تبدیل شده که تاکنون دلیل اصلی آن مشخص نشده است.

امسال از زمان بارش نخستین باران پاییزی در آبان و تداوم بارندگی ها در مجموع تا ۱۷ آبان، ۲۳ هزار و ۳۱۵ نفر در اثر مشکلات تنفسی به بیمارستان های خوزستان مراجعه کرده اند.

ایرنا

https://hoorkhabar.ir/587579کپی شد!
119
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.