چاپ سه جلد کتاب مرتبط با خانواده و زندگی زناشویی در اهواز

به گزارش هورنیوز؛ از سوی مدیریت اجتماعی شهرداری سه جلد کتاب با عناوین «هرچه می خواستید در مورد زنها بدانید اما رویتان نمی شد از خودشان بپرسید» ، « هرچه می خواستید در مورد مردها بدانید اما رویتان نمی شد از خودشان بپرسید » و «چهل کلید برای زندگی بهتر» به چاپ رسید.
شایان ذکر است ،این کتابها همه به صورت کاملا تخصصی و با صرف مطالعات بسیار و استفاده از نظریات روانشناسان خانواده گردآوری شده و هر کدام در تیراژ ۳۵۰۰ نسخه به چاپ رسیده و حاوی مطالب بسیار مفیدی در خصوص ویژگی ها زنان و مردان است که دانستن آنها موجب استحکام بنیاد خانواده می گردد.
همچنین «کتاب چهل کلید برای زندگی بهتر» نیز که گزیده ای از رهنمودهایی مقام معظم رهبری به زوجهای جوان است حاوی سفارشاتی است که در صورت رعایت کردن آنها از سوی زوجهای جوان ، می تواند ضامن زندگی شیرین و آرامی برای آنان باشد.