نشست سرپرست معاونت فرهنگی شهرداری اهواز با اعضاء کمیسیون فرهنگی شورای شهر

اولین نشست تخصصی فرهنگی، اجتماعی و آموزشی با اعضاء محترم کمیسیون فرهنگی شورای شهر اهواز در محل معاونت امور اجتماعی و فرهنگی برگزار شد.
 در این جلسه که با حضور برخی از اعضاء شورای شهر و کمیسیون فرهنگی ، سرپرست، مدیران و پرسنل معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری و معاونین امور اجتماعی و فرهنگی مناطق برگزار شد در خصوص راهبردهای فرهنگی و زمینه های رشد فرهنگی در شهر اهواز بحث و تبادل نظر شد.
در ابتدای این جلسه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های معاونت امور اجتماعی و فرهنگی در چند ماهه اخیر ، سرپرست این معاونت با تبریک میلاد حضرت فاطمه(س) و خیر مقدم به اعضاء محترم شورای شهر گفت: در سال ۱۳۸۷ با ابلاغ وزارت کشور چارت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری مصوب شد هرچند مقاومتهای زیادی در این خصوص صورت گرفت زیرا برخی کار شهرداری را تنها خدماتی و عمرانی می دیدند ولی امروز می توانیم بگوئیم شهرداری اهواز از یک سازمان خدماتی به نهادی فرهنگی تبدیل شده است.
آهن جان در ادامه گفت: با توجه به نامگذاری امسال با نام اقتصاد و فرهنگ از شورای محترم شهر و کمیسیون فرهنگی درخواست دارم نسبت به ساماندهی معاونت فرهنگی در سیستم شهرداری توجه بیشتری نشان دهند زیرا موازی کاری در سیستم شهرداری به ضرر منافع شهرداری است.
وی درادامه گفت: شهرداری متولی کار فرهنگ و هنر در شهر اهواز نیست ولی میتوان از ظرفیت های فرهنگی و هنری استفاده بهینه نمود متاسفانه حدودا ۶ سالی که معاونت فرهنگی تشکیل شده است ولی هنوز نتوانسته ایم یک فرهنگسرا به این شهر اضافه کنیم و امیدواریم امسال با همکاری کمیسیون فرهنگی حداقل کلنگ ۷ فرهنگسرا در ۷ منطقه از اهواز به زمین زده شود.
در ادامه این جلسه حجت الاسلام سواری عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر به نیابت از تمامی اعضای شورای شهر از فعالیت های معاونت امور اجتماعی و فرهنگی تقدیر و تشکر نمود.
وی در ادامه ضمن اشاره به اهمیت ایجاد اتاق فکر فرهنگی در شهرداری اهواز گفت: کار در زمینه فرهنگی و اجتماعی تخصصی است و باید در اتاق فکر در راستای فعالیت های فرهنگی برنامه ریزی و خط دهی صورت گیرد. البته در مناطق نیز ایجاد اتاق فکر با شناسایی اساتید مرتبط در زمینه های فرهنگی و اجتماعی ضروری به نظر می رسد.
حجت الاسلام سواری ضمن اشاره به اینکه تا کنون در مناطق مختلف شهر اهواز آسیب شناسی صورت نگرفته است گفت: با آسیب شناسی ما می توانیم با هدف و برنامه ریزی کارها را انجام دهیم. نکته دیگر که از اهمیت بسیاری برخوردار است استفاده از نیروهای متخصص در کار فرهنگی است که می تواند در پیشرفت کارها موثر باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر در خصوص مشارکت با مساجد در برگزاری مراسمات مذهبی گفت: نمود مشارکت در مساجد و برنامه های فرهنگی باید مشخص شود و در زمینه های مختلف باید با نظارت هزینه شود زیرا پول شهرداری پول بیت المال است.
در ادامه این جلسه ناصری عضو دیگر شورای شهر اهواز با اشاره به اینکه کسانی که درگیر کار فرهنگی هستند باید ذوق و شوق و ابتکار و خلاقیت داشته باشند گفت: باید متناسب با روز و بانوآوری کارهای فرهنگی انجام شود. وی افزود: طی جلسه ای که با آیت ا… جزایری داشتیم مشکلاتی مطرح شد یکی از آنها عدم ساماندهی فعالیت های فرهنگی است و باید بتوانیم از هدر رفتن امکانات و موازی کارها جلوگیری کنیم و با تشخیص صحیح ، کارها در زمان و مکان مطلوب انجام شود. متاسفانه بسیاری از نهادهای فرهنگی خود را از کار فرهنگی کنار کشیده و کارها را کاملا به شهرداری سپرده اند که این گونه نباید باشد. ناصری بر انجام نظر سنجی در خصوص برنامه های مختلف نیز تاکید کرد.
شیرمردی عضو دیگر شورای شهر اهواز نیز در این جلسه گفت: ما باید بدانیم که معاونت فرهنگی شهرداری داریم نه مسئول فرهنگی کل شهر اهواز. متاسفانه سازمان ها و نهادها به تصور اینکه شهرداری تمامی کارها را انجام می دهد دیگر کاری انجام نمی دهند. این در حالی است که شهرداری باید کارهای فرهنگی پایدار در عین حال درآمدزا داشته باشد.
در این جلسه که بعد از ظهر چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه در سالن جلسات معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری برگزار شد دو نفر از معاونان فرهنگی و اجتماعی مناطق به نمایندگی از سایرین در خصوص مشکلات در روند اجرای کارها توضیحاتی ارائه دادند.
گفتنی است :پیش از این جلسه اعضاء شورای شهر از کتابخانه مولوی واقع در معاونت اموراجتماعی وفرهنگی شهرداری بازدید نمودند.

https://hoorkhabar.ir/5874کپی شد!
659
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.