شرکت ملی حفاری ایران می تواند آموزش حفاری در منطقه را مدیریت کند
به گزارش هورنیوز: معاون مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران و رئیس دانشکده علمی کاربردی حفاری گفت: این شرکت با توجه به ظرفیت های علمی، تخصصی و تجربی بالا می تواند آموزش حفاری در منطقه خاورمیانه را مدیریت کند.
مهندس مهدی مهران افزود: شرکت ملی حفاری ایران علاوه بر مزیت های پیش گفته در زمینه برخورداری از تجهیزات، آزمایشگاه ها و کارگاه های آموزشی نیز در میان کشورهای نفتخیز حاشیه خلیج فارس سرآمد است.
وی با اشاره به تاسیس دانشکده علمی کاربردی حفاری در نتیجه تعامل میان شرکت ملی حفاری ایران و دانشگاه علمی کاربردی، اظهار کرد: این دانشکده در مدت کوتاه فعالیت خود با بهره مندی از اساتید مجرب نقش ارزنده ای در آموزش و تربیت نیروی های علاقه مند به صنعت حفاری برعهده گرفته است.
مهران با بیان اینکه این دانشکده هم اکنون دارای پنج رشته مکانیک، برق، سیالات، اسید و سیمان حفاری است و بخش عمده دانشجویان از میان کارکنان شرکت هستند، گفت: از بهمن ماه امسال سه رشته موجود از کاردانی به کارشناسی ارتقا و همزمان رشته کارشناسی HSE نیز ایجاد خواهد شد.
معاون مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران و رئیس دانشکده علمی کاربردی حفاری افزود: براساس برنامه ریزی به عمل آمده دانشکده علمی کاربردی حفاری به صورت چند منظوره در رده های آموزشی و پژوهشی توسعه می یابد.
وی اظهار کرد: همسو با روند توسعه دانشکده بحث جذب دانشجو از کشورهای همسایه نیز مدنظر قرار دارد و در اولین گام در این ارتباط با توجه به توافق نامه های همکاری بین استانداری های استان خوزستان و استان بصره عراق، پذیرش دانشجو از کشور عراق در برنامه است.
مهران با بیان اینکه تلاش بر این است تا بتوانیم در بخش صنعت حفاری بازار آموزش منطقه را در دست بگیریم، توضیح داد: در این راستا کیفیت ارائه آموزش علمی و کاربردی و صدور گواهینامه های معتبر در دستور کار قرار دارد.
معاون مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران و رئیس دانشکده علمی کاربردی حفاری با اشاره به تجربه آموزش کارآموزان خارجی در این شرکت، ادامه داد: وقتی هزینه تربیت یک حفار افزون بر ۱۴۰ میلیون تومان است، حذب دانشجوی از خارج می تواند ارز آوری و درآمد زایی قابل توجهی در بر داشته باشد.