محسن رضایی : عده ای به نام دین می خواستند کشور را به سوی استبداد ببرند
محسن رضایی در یادواره شهدای لاریجان که در امامزاده محمد طاهر (ع) در روستای رینه از توابع بخش لاریجان شهرستان آمل برگزار شد، گفت: یاد و خاطره شهدای منطقه و بخش لاریجان را گرامی می داریم و به روح جاودان آنها و امامشان درود میفرستیم و در مقابل عظمت و بزرگی آنها سر تعظیم فرود می آوریم.
وی ادامه داد: منطقه ای که این یادواره برگزار میشود، سرزمین شهدا و علمای بزرگواری است که در راه اسلام و ایران فداکاری های بزرگی از خود نشان دادند. سرزمین مرحوم آیت الله غروی، مقتدایی، علامه سید حیدر آملی لاریجانی، آیت الله آقا میرزا هاشم آملی لاریجانی، آیت الله حسن زاده آملی و آیت الله جوادی آملی که از بزرگان حوزه علمیه و از شاگردان برجسته حضرت امام می باشند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سرزمین لاریجان سیاستمداران بزرگی را در دل خود پرورش داده که امروز نظام جمهوری اسلامی ایران از وجود آنها بهرهمند است. سرزمین لاریجان در دل خود مجاهدان و رزمندگان را تقدیم ملت ایران کرد که سیصد و شصت و پنج شهید دفاع مقدس و دهها جانباز و آزاده از این خطه دلاور خیز هستند. امیر سرلشکر منفرد نیاکی، فرمانده لشکر نود و دو زرهی خوزستان، سردار حشمت طاهری و علی اکبر آویش از فرماندهان تیپ مالک اشتر سپاه، سردار تیموریان و محمد رضا خطیبی از فرماندهان گردان و سایر شهدای والامقام و زرمندگان راه حق. در حقیقت این منطقه سرزمین علما و سیاستمداران و مجاهدان فی سبیل الله است، درود خدا بر همه آنها باد.
رضایی با پرداختن به فلسفه شهدا و شهادت گفت: هنگامی که از شهدای ایران زمین صحبت میشود که داوطلبانه و عاشقانه و با اراده و انتخاب خودشان به سوی جبهه های نبرد رفتند سوال میشود که چرا افرادی باسواد، لایق و با هوش شهید شدند؟ باید به این نکته اشاره کرد که آنها اگر زنده میماندند دانشمند و یا عالمی میشدند و یا در تولید سرمایه و کسب درآمد و ثروت به دست میآورند. چرا از همه چیز خود گذشتند، از درس و علم و ثروت عبور کردند، از راحتی و آسایش و رفاه گذشتند، آنها چه چیزهایی را دیده بودند که دیگران ندیده بودند؟ شهدا آنچنان حماسی و با غیرت به صحنه کارزار شتافتند که گویی همه تاریخ ایران را خوانده بودند، و شکستهای پی در پی ایران طی دویست سال اخیر را دیده بودند و نمیخواستند یکبار دیگر تاریخ تکرار شود. آنها به نحوی دست به فداکاری زده بودند، گویی که خدا و رسول او را میدیدند.
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: شهدا به گونهای وارد دفاع از اسلام و قرآن شدند که گویی از عالم غیب و از سوی حضرت ولیعصر (عج) برای آنها دعوتنامه آمده بود. شهدا آنچنان مصمم و بدون تردید و با یقین به سوی مرگ شتافتند که عاقبت و سرنوشت آن را، از زندگی در این دنیا برای خود نه تنها روشنتر، که شیرینتر یافتند. در حقیقت شهدای انقلاب و دفاع مقدس، ملت ایران را از دو مانع بزرگ عبور دادند. عبور ملت ایران از استبداد و رسیدن به آزادی در انقلاب و عبور ملت ایران از وابستگی در دفاع مقدس و تثبیت استقلال، بزرگ ترین دستاورد شهدا و رزمندگان بوده است.
وی افزود: در انقلاب ما به هر سه شعار آزادی و استقلال و جمهوری اسلامی رسیدیم ولی تثبیت و تحکیم آنها در بعد از پیروزی و در ایستادگی در حوادث بعدی بوده است. برقراری امنیت و خنثی کردن حوادث ضد انقلاب و استمرار و تکرار مردم سالاری موجب تثبیت آزادی شد. اگر کودتای سال ۱۳۵۹ خنثی نمیشد و اگر شورش منافقین و گروههای ضد انقلاب خنثی نمیشد آزادی در ایران پا نمیگرفت و اگر اداره کشور از طریق مردمسالاری و انتخابات ادامه نمییافت، آزادی در ایران شکل نمیگرفت.
رضایی افزود: در همین شهرستان آمل که یکی از کانونهای انقلاب اسلامی بود، در همان ماههای اول انقلاب، شهر توسط کمونیستها و شورشگران محاصره شد. طی چند روز درگیری بالاخره شهر از دست آنها آزاد شد، ایجاد امنیت و تکرار انتخابات و مردمسالاری موجب تثبیت آزادی شد. البته نقش رهبری و ولایت فقیه در تثبیت آزادی بسیار مهم بود. با اتکا به این رکن و حافظ آزادیها بود که در کشور از ابتدای انقلاب تاکنون، چند بار از بازگشت استبداد جلوگیری شده است. عدهای به نام آزادی و عده دیگری به نام دین میخواستند کشور را سوی استبداد و دیکتاتوری ببرند که امام و مقام معظم رهبری از این حادثه جلوگیری کردند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با پرداختن به موضوع «تثبیت استقلال» گفت: در دفاع مقدس تمام دنیا دست به دست هم دادند که یا جمهوری اسلامی را ساقط کنند و یا بخشهایی از خاک وطن ما را تجزیه و جدا سازند و یا آنکه ایران را به دامن غرب برگردانند. پنج استان ایران را اشغال کردند، چند میلیون نفر را آواره کردند، خسارت اقتصادی فراوانی را به بار آوردند، قریب صد میلیارد دلار به ما خسارت وارد کردند.
وی ادامه داد: در مقابل میگفتند شما نمیتوانید سرزمینهایتان را آزاد کنید، پیش ما بیایید تا ما کمکتان کنیم برای کمک به ما هم میگفتند اول به ما وابسته بشوید و شرایط سیاسی ما را قبول کنید. یعنی استقلال خود را بگذارید روی میز تا ما یک فکری برای شما بکنیم. در چنین شرایطی بود که شهدا و رزمندگان و جانبازان و آزادههای ما به میدان آمدند و با فکر و درایت توانستند تمام سرزمینهای ما را آزاد کنند، در نتیجه استقلال و عزت ایران اسلامی در جنگ تثبیت شد و پایههای آن مستحکم شد.
رضایی به شکستن محاصره اقتصادی اشاره کرد و گفت: آخرین خصومت غرب علیه ایران، محاصره شدید اقتصادی طی ۱۲ سال اخیر تحت عنوان منزویسازی ایران و فلجسازی اقتصاد ملی بود. به بهانه واهی بمب اتم اسلامی که به دروغ به ما بسته بودند، شدیدترین تحریمها را علیه ایران به کار بردند. تحت مفاهیم پوچ اسلامهراسی و شیعههراسی و ایرانهراسی و با تبلیغات دروغین در مورد احتمال حمله اتمی، قریب ۱۲ سال فضای تبلیغاتی ایران را علیه ما شکل دادند. دشمنان انقلاب ابتدا فکر نمیکردند ما مقاومت کنیم و تحت شرایط تحریم ها به نصب ۲۰ هزار سانتریفیوژ و غنیسازی ۳۰ درصدی برسیم. وقتی که مشاهده کردند که ایران به این سطح از پیشرفتها رسیده است، خودشان دست از منزویسازی ما برداشتند و همه به میز مذاکره روی آوردند. باز هم شهدا کشور ما را از این خصومتها و دشمنیها نجات دادند. هم شهدای هستهای و هم نیروهای مسلح، راه حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی را به کشور سد کردند. بالاخره دشمنان ملت ایران تسلیم شدند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به برنامه جدید غرب علیه ملت ایران اشاره کرد و گفت: دشمنان ما درصدد هستند که به دوستان و طرفداران خود به پیوندند. از حامیان خود در منطقه مانند عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی کمک بگیرند و با فرصت دادن به تکفیریها سعی کنند که جلوی پیشرفت ایران را بگیرند و از ایجاد یک تمدن بزرگ و حیات طیبه برای مردم جلوگیری کنند. آنها نمیخواهند ایران اسلامی به یک کشور بزرگ و پیشرفته با فرهنگ اسلامی و ایرانی در این منطقه به وجود آید. مخالفت آنها، مربوط به امروز و پیروزی انقلاب اسلامی نیست. بلکه قرنهاست که آنها با اسلام و کشورهای اسلامی به خصوص ایران مخالفت میکنند. آنها تنها کشورهای اسلامی را برای نوکری و دست نشاندگی میخواهند. تا قبل از اینکه نفت پیدا شود و رژیم صهیونیستی در این منطقه تحمیل بشود انگیزه آنها اعتقادی بوده است. با اسلام و ملتهای این منطقه مخالف بودند. از زمانی که نفت و گاز در صد سال اخیر پیدا شد و از زمانی که به اسرائیل شکل دادند تصمیمشان بر جلوگیری از پیشرفت کشورهای منطقه بیشتر شده است.
رضایی افزود: آنقدر این کشورها را به خود وابسته کردهاند که اگر یک روز قطعات یدکی به عربستان و ترکیه ندهند و یا مهمات نظامی برای آنها نفرستند، ارتشهای عربستان و ترکیه سقوط میکنند و کشورهای کوچک هم میتوانند بر آنها غلبه کنند.
رضایی تاکید کرد: ایران از زمان استقلال تاکنون به خوداتکایی در صنایع نظامی رسیده است و آنها ناراحت هستند، میگویند شما نباید موشک داشته باشید، خودشان موشک و بمب اتم دارند ولی از دستیابی ما به سلاحهای دفاعی میخواهند جلوگیری کنند. چرا؟ روشن است که آنها نمیخواهند یک ایران مقدر و مستقر در منطقه باشند. به همین دلیل، از ابتدای انقلاب بر سر راه ما مانعتراشی کردهاند. جنگ و کودتا و ترور و شورش و تحریمها را به وجود آوردند، ولی ما به فضل الهی از این موانع عبور کردیم. شهدا، رزمندگان و مقاومت ملت ایران و رهبری حکیمانه امام و مقام معظم رهبری از عوامل اصلی پیروزی ما بودند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برنامه جدید آنها این است که می خواهند با باز کردن درهایی که بسته بودند و ناچار شدند آنها را بازکنند کالاهای مصرفی را وارد کشور ما بکنند. یعنی از ورود فنآوری پیشرفته جلوگیری کنند، یک تجارت کنترل شده و به قول خودشان هوشمند را جایگزین تحریمهای هوشمند سازند. در برجام و یا توافق وین، گروهی را مامور کنند که بر واردات و صادرات ایران نظارت کنند، از ورود برخی از کالاها جلوگیری کنند و از صادرات برخی از کالاها جلوگیری کنند. آنها با این کار میخواهند اولا از رفتن ایران به سوی استقلال اقتصادی جلوگیری کنند و ثانیا از وارد شدن فناوریهای پیشرفته به ایران هم جلوگیری کنند. یعنی اقتصاد ملی ما را پا در هوا نگه دارند و تردید را در اقتصاد ایران عمیق سازند.
رضایی راه حل عبور از برنامه جدید غرب را گام برداشتن در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی ارزیابی کرد و گفت: حرکت دولت و مردم به سوی اقتصاد مقاومتی راه برونرفت از خصومتهای جدید غرب است. جدی گرفتن تولید ملی و مردمی کردن اقتصاد میتواند راه ورود ما را به اقتصاد بینالملل باز کند. اقتصاد مقاومتی برای شکستن کنترل و برنامههای جدید غرب علیه پیشرفت ملت ایران است.