تعداد دکل های خشکی ملی حفاری به مرز ۷۰ دستگاه نزدیک شد

به گزارش هورنیوز و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران ؛ مدیر بازسازی و نوسازی دستگاه های حفاری این شرکت در این باره توضیح داد: این دستگاه که در ردیف پیشرفته ترین دکل های حفاری قرار دارد، با قدرت ۲ هزار اسب بخار توان حفاری چاه های اکتشافی و توسعه ای را تا عمق بالای ۶ هزار متر دارد.
مهندس عبدالعلی مطهری گفت: دکل ۹۵ فتح در موقعیت مناطق نفتخیز جنوب روی لوکیشن (محل استقرار دکل) قرار می گیرد و پس از نصب و انجام فرآیند آزمایش های میدانی برای ورود به چرخه عملیات مهیا خواهد شد.
وی افزود: این دستگاه که شصت و نهمین دکل حفاری خشکی ناوگان شرکت بشمار می آید، تمام برقی و دارای پنج ژنراتور، سه پمپ سیال، گرداننده فوقانی (تاپ درایو) و از سامانه های تصفیه سیالات حفاری، الکترونیکی، هیدرولیکی و مکانیکی پیشرفته بر خوردار است.
مطهری اظهار کرد: برای پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت و شتاب بخشیدن به اجرای پروژه های حفاری، این شرکت افزایش تعداد دکل های ملکی خود را در برنامه دارد و برای امسال اضافه شدن پنج دکل خشکی به ناوگان شرکت پیش بینی شده بود که تا کنون افزایش سه دکل تحقق یافته است.
مدیر بازسازی و نوسازی دستگاه های حفاری شرکت ملی حفاری ایران در زمینه تعمیرات اساسی دکل و تجهیزات شرکت گفت: اورهال پنج دکل حفاری با استفاده از توانمندیهای داخلی در سال ٩۴ در برنامه بوده است که در این راستا هم اینک دکل حفاری دریایی مورب (ابوذر) در سایت تعمیرات شرکت، مراحل بازسازی را طی می کند.
ناوگان شرکت ملی حفاری ایران در زمان حاضر دارای ۷۲ دستگاه حفاری ملکی شامل ۶۹ دکل خشکی و سه دکل دریایی است و این شرکت دو دستگاه حفاری دریایی استیجاری نیز در اختیار دارد.
دکل های ملی حفاری از نوع سبک، سنگین و فوق سنگین هستند که از دکل های سبک در عملیات تعمیر چاه ها استفاده و دستگاه های سنگین و فوق سنگین توان حفاری چاه های اکتشافی، توسعه ای و توصیفی را دارند.
دستگاه های حفاری جدید شرکت با توجه به مجهز بودن به سامانه مدیریت پسماند در بحث حفاظت محیط زیست از استانداردهای لازم برای حضور در بازارهای بینالمللی برخوردار می باشند.