امام خمینی بنیاد شهید را افضل همه نهادها می دانست

عبدالرضا فرجیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان در گفت و گو اختصاصی با هورنیوز گفت: قانون فصل الخطاب همه خدمات در جامعه است. از آنجایی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از ابتدای نهضت انقلاب به رهبری حضرت امام خمینی (ره) و رهنمودهای حکیمانه ایشان بنیان نهاده شد ، در همان اوایل انقلاب در سال ۵۸ بنیاد شهید و امور ایثارگان را تاسیس نمودند.

فرجیان افزود: امام خمینی (ره) بنیاد شهید را افضل همه نهادها می دانست چون مخاطب آن انسان های افضل در جامعه اند.
فرجیان گفت : به همین منظور پیش بینی هایی در اساسنامه بنیاد شهید در نظر گرفته شد که بنیاد متولی اصلی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه معرفی گردید.
عبدالرضا فرجیان، بندهای دیگر اساسنامه بنیاد را بحث رسیدگی به معیشت، اشتغال، مسکن و درمان جامعه عزیز ایثارگران عنوان کرد.
مدیرکل بنیاد شهید خوزستان افزود: این ساختار نیاز به بروزرسانی داشت، به همین منظور در سال ۸۳ به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی ، سه نهادی که به موازات امور ایثارگران را انجام می دادند ، یعنی بنیاد جانبازان ، بنیاد شهید و ستاد آزادگان ادغام شدند و به طبع آن قانون جامع ایثارگران پس از ۱۰ سال کش و قوس میان دولت ، مجلس و شورای نگهبان در سال ۹۳ توسط رئیس محترم جمهور ابلاغ شد.

عبدالرضا فرجیان در خصوص گلایه بعضی از ایثارگران مبنی بر استفاده نکردن از امتیازات و امکانات بنیاد برای آنان گفت : با وجود قانون جامع در این خصوص مخاطبان آن باید حق خود را با مطالبه گری از نهادها دریافت نمایند. بنیاد شهید و امور ایثارگران هم عنوان نهاد حمایتی و پشتوانه این عزیزان قرار خواهد گرفت.
فرجیان افزود : خانواده های ایثارگران برای آشنایی با امتیازات و خدمات بنیاد شهید برای آنان می تواند با مراجعه حضوری به ادارات بنیاد و یا با شماره ۱۶۱۶ مرکز هاتف تماس حاصل نمایند.
مدیرکل بنیاد شهید خوزستان درباره خدمات درمانی و پزشکی بنیاد برای ایثارگران عنوان کرد: به حمدالله در انتهای دولت قبل و از ابتدای دولت یازدهم با پیگیری های وزیر بهداشت و با اجرای طرح سلامت ، در وضعیت درمانی ایثارگران بهبود مناسبی ایجاد شده است.

IMG_6881

فرجیان در خصوص مراکز درمانی وابسته به بنیاد شهید در استان افزود : بیمارستان تخصصی روانپزشکی بنیاد شهید خوزستان جزو اولین بیمارستان های احداث شده برای بیماران اعصاب و روان در کشور است که با ۱۲۵ تخت بستری ، درحال خدمات دهی است.

عبدالرضا فرجیان گفت : همچنین مرکز تخصصی رسیدگی به جانبازان قطع نخاعی بنیاد با مساحت ۲۵۰۰ متر و با سه سالن مجزای ورزشی ، آسایشگاهی و درمانگاهی در منطقه امانیه اهواز در حال احداث است که انشالله تا آبانماه امسال به بهره برداری می رسد.

وی در خصوص فرآیند احراز جانبازی در بنیاد افزود: کمیسیونی با نام ماده ۳ برای این خصوص در بنیاد تشکیل شده است که موارد را مطابق با قانون بررسی می کند.

ایشان تصریح کرد: این کمیسیون در استان خوزستان به ریاست مدیرکل و با حضور معاون تعاون ، معاون بهداشت و درمان، رئیس حراست و رئیس اداره پذیرش تشکیل جلسه می دهد.

عبدالرضا فرجیان ضمن تشریح قوانین جانبازی گفت : طبق قانون سه نوع جانبازی تعریف شده است:
۱ – اعزامی از طریق یگان های نظامی که برای تایید آن نیاز به تاییدیه آن یگان و همچنین احراز جانبازی از طریق بیمارستان بستری شده است.
۲ – بمباران ؛ که با تاییدیه شورای تامین فرمانداری آن شهرستان احراز می شود.
۳ – ترور ؛ که نیاز به تایید از طرف وزارت اطلاعات دارد.
البته نوعی دیگری از جانبازی انفجار مین در مناطق آلوده است که پس از بررسی در فرمانداری شهرستان و سپس در استانداری استان ، احراز انجام می گیرد.
مدیرکل بنیاد شهبد و امور ایثارگران استان خوزستان در پایان به تشریح برنامه های این نهاد در هفته دفاع مقدس پرداخت و عنوان کرد: در هفته دفاع مقدس امسال برنامه های خوبی بر اساس تقویم روزانه در نظر گرفته شده است.
فرجیان در پایان افزود: دیدار با خانواده شهدا ، رونمایی از تلویزیون بنیاد در شهر اهواز ، رو نمایی از کتاب شهدای جهاد عشایر ، رونمایی از مستندهای پنج شهید مدافع حرم ، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا ، رونمایی از نرم افزار شهید حقیقی و… از برنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان است.

https://hoorkhabar.ir/581464کپی شد!
202
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.