رتبه سوم خوزستان در ایجاد تاسیسات آبرسانی روستایی در سطح کشور

درویشعلی کریمی مجموع این تاسیسات شامل خطوط انتقال، تصفیه خانه ها و تاسیسات شبکه توزیع آب را ۴۴۳ فقره عنوان کرد و افزود:در خوزستان یک هزار و ۳۰۰کیلومتر خطوط انتقال آب روستایی احداث شده و در ۱۵۰نقطه این استان تاسیسات آبرسانی استقرار دارد.
وی برنامه اصلی آبرسانی روستایی امسال در خوزستان و جهت گیری بیشتر اعتبارات اختصاصی را تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی عنوان کرد و گفت: بر اساس تصمیم شرکت مهندسی آبفار کشور و در قالب یک پیشنهاد استانی برای شهرستان های آبادان و خرمشهر امسال آبرسانی به یکصد روستا تعریف شده است.
کریمی گفت: سالانه آبرسانی به ۱۰۰ روستا در استان خوزستان برنامه ریزی شده که با روند فعلی آبرسانی به تمام روستاهای خوزستان تا پنج سال آینده به اتمام رسیده و تمام روستاها زیر پوشش قرار خواهند گرفت.
وی افزود: عقب ماندگی زیادی در بخش آبرسانی روستایی در خوزستان وجود دارد که جبران این کمبودها مستلزم تامین به موقع اعتبارات است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان همچنین افزود: به موازات آبرسانی به روستاهای آبادان و خرمشهر احداث مجتمع های آبرسانی و سیستم های تصفیه فاضلاب هم برای این مناطق تعریف شده که در چارچوب مذاکرات به عمل آمده این اقدام در قالب یک تفاهم نامه سه جانبه بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سازمان منطقه آزاد اروند و آب و فاضلاب روستایی خوزستان صورت می گیرد.
وی افزود:بناست در قالب این عقدنامه برای ۱۰۱روستا به شکل مجتمع تاسیسات فاضلاب پیش بینی شود که هزینه آن را منطقه آزاد اروند و مطالعات آن را شرکت آبفار تقبل کرده است.
در خوزستان از مجموع چهار هزار و ۱۵روستای دارای سکنه به دو هزار و ۹۲۷روستا آبرسانی شده است.
از این روستاها یک هزار و ۸۶۴روستا دارای جمعیت افزون بر ۲۰خانوار و مابقی روستاهای با جمعیت کمتر از ۲۰خانوار است.
از مجموع یک هزار و ۸۸روستای دیگر که شبکه آبرسانی ندارند ۱۳۵روستا جمعیتی افزون بر ۲۰خانوار دارند.
هم اینک به ۶۰۶ روستا در این استان توسط تانکر آبرسانی می شود.
۱۶۳ هزار مشترک از خدمات آبفار خوزستان بهره مند هستند.

https://hoorkhabar.ir/580941کپی شد!
63
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.