طرح خرید از محصولات خوزستان نیازمند دستورالعمل اجرایی است
علی کرانی اظهارکرد: با توجه به تاکید استاندار بر خرید از محصولات داخل استان، مدیریتهای کلان همگی به دنبال اجرای آن و حمایت و رونق صنایع کوچک هستند اما نبود دستورالعمل اجرایی موجب میشود که این حمایت در لایههای میانی مدیریتی، فراموش و خرید از واحدهای کوچک کنار گذاشته شود.
وی افزود: صنایع کوچک و انجمن سازندگان تجهیزات نفت و گاز میتوانند بازوهای اجرایی برای خدمت به اقتصاد و اشتغال به استان باشند که با پیگیری موضوع خرید از این واحدها میتوان به رونق آنها کمک کرد.
کرانی تصریح کرد: بیش از نیمی از واحدهای صنعتی در حال تعطیل شدن هستند زیرا فقط سپردن کار به آنها و درخواست سفارش، کمکی به آنها نمیکند بلکه باید مطالبات و بهای محصولات به این واحدها پرداخت شود تا بتوانند از بحران خارج شوند.
وی ادامه داد: عقد قراردادهای بلندمدت توسط شرکتهای بزرگ خریدار و ثبت سفارشان کلان یکی دیگر از راهکارهایی کمک به این صنایع است که این مساله موجب میشود تولیدکنندگان با اطمینان خاطر بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند.
کرانی با اشاره به سخنان وزیر نفت مبنی بر واگذاری ساخت ۱۰ قلم کالای اضطراری به تولیدکنندگان داخلی عنوان کرد: باید با توجه به ظرفیتهای سازندگان استان حداقل ساخت ۲ قلم از این کالاها به استان واگذار میشد تا اندکی به صنعت استان کمک میشد اما این امر تاکنون محقق نشده و با تلاشهای فراوانی پیگیر این مساله هستیم.
وی با اشاره به کیفیت کالاهای تولید شده در استان بیان کرد: تمام تجهیزات نفت و گاز تولیدی استان دارای استانداردها و کیفیت مطلوبی هستند و این تولیدات نسبت به کالاهای وارد شده از کشورهایی نظیر چین مرغوبیت بسیار بالایی دارند.
رییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت و گاز خوزستان گفت: وقتی خریداران نخواهند از محصولات داخلی استفاده کنند و به دنبال سود و منافع خود باشد، چنین بهانههایی نظیر پایین بودن کیفیت محصولات را مطرح میکنند اما واردات کالا از کشورهای دیگر نشان دهنده آن است که به دنبال کیفیت محصولات نیستند.