گام های مشترک استانداری خوزستان و شهرداری های استان برای ایمن سازی معابر شهری

 دکتر احمد سیاحی، صبح ۲۶ مرداد در سمینار تخصصی ایمن سازی جاده های درون شهری و برون شهری اظهار داشت: استانداری خوزستان آمادگی آن را دارد تا در که پروژه های مشترکی را با شهرداری های استان در رابطه با مسائل شهری شروع کند که اقداماتی نیز در این خصوص صورت گرفته است.

وی افزود: بر اساس اعلام مراجع ۸۱ درصد از سوانح رانندگی در صفر تا ۴۵ کیلومتری شهرها اتفاق می افتد به همین دلیل یکی از مورادی که در پروژه های پیش رو باید درنظر گرفته شود توجه به این امر است.

معاون امور عمرانی استاندار خوزستان گفت: در استان توسعه راهها متناسب با توسعه شهرها نبوده است و به تناسب جمعیت و وجود شرکت های صنعتی و بنادری که در استان خوزستان وجود دارند به بحث ایمن سازی جاده های درون و برون شهری پرداخته نشده است.

دکتر سیاحی با اشاره به تاثیر علائم رانندگی در کاهش تصادفات جاده ای اظهار داشت: وجود علائم رانندگی مناسب در جاده ها و استفاده از روشنایی و خطکشی های استاندارد به همراه آسفالت هایی که سبب اصطکاک بیشتر و در نتیجه رانندگی ایمن تر می شوند از جمله موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار بگیرند.

وی افزود: استفاده از علائم رانندگی با کیفیت مناسب  باید با اتکا به تولیدات درون استانی انجام گیرد که این امر در راستای حمایت از تولیدات داخلی و درون استانی باید عملی شود.

معاون امور عمرانی استاندار خوزستان ادامه داد: باوجود کمبود اعتبارات می توان گفت مشکل اصلی نبود اعتبار نیست بلکه نبود جامع نگری است وعدم مشارکت همه دستگاههای استانی در این خصوص از جمله مشکلات اساسی می باشد که استان خوزستان با آن روبرو است.

دکتر سیاحی گفت: از دیگر مسائلی که سبب بالا رفتن ایمنی در جاده ها ی استانی خواهد شد با لا بردن ظرفیت های تاکسیرانی و اتوبوسرانی با استفاده از ظرفیت های منطقه آزاد اروند است که در این خصوص حتی نوع تاکسی ها و اتوبوس  نیز مشخص شده بود ولی به دلیل عدم همکاری دستگاه های مختلف این موضوع تاکنون محقق نشده است.

وی همچنین در ادامه بر استفاده مناسب از اعتبارات ارزش افزوده در شهرها و روستاهای استان تاکید کرد و اظهار داشت: می توان با اختصاص دادن درصدی از ارزش افزوده به موضوع ایمن سازی جاده های درون و برون شهری گام مهمی در این خصوص برداشت.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری و هماهنگی دستگاه های اجرایی و همچنین تدوین برنامه ای جامع بتوان تعداد تلفات جاده ای را به حداقل رساند.

https://hoorkhabar.ir/579114کپی شد!
179
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.