تاکید مدیرعامل ملی حفاری بر حمایت از تولیدات ساخت داخل

به گزارش هورنیوز ؛ مدیرعامل ملی حفاری به نقش صنعت نفت کشور در روند توسعه ملی و پیشرفت ایران و تحقق برنامه ها اشاره کرد و گفت : در افق چشم انداز ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی با تکیه بر استفاده از توان ملی هدفگذاری شده است.

وی افزود : مفهوم حمایت از توانمندی داخلی با توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی، برنامه ریزی ، تلاش و همت مضاعف در این عرصه و نهادینه کردن فرهنگ حمایت از کار و سرمایه است.

بهمنی صنعت نفت را موتور محرکه توسعه با نقش محوری در رشد اقتصادی کشور و ارتقاء توانمندی داخلی عنوان کرد و گفت :پویایی صنعت نفت و رسیدن به خودکفایی در گرو پیروی از سیاستهای اقتصاد مقاومتی است و این امر محقق نخواهد شد مگراینکه به توانمندیهای داخلی باور و اعتقاد داشته باشیم.

وی در ادامه بیان کرد : اکنون که کشور در حال برون رفت از محدودیت های ایجاد شده قرار دارد می بایست در زمینه ارتقا توان داخل بعنوان یکی از شاخص های اقتصاد مقاومتی گام های اساسی برداشت ، تحریم و محدودیت های اعمال شده بر کشور در دهه اخیر نشان داد که بخش خصوصی نیازمند تخصیص منابع ، هدایت و توجه ویژه است تا توان موجود در کشور تقویت و به رشد و تعالی برسد.

مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران توجه سازمان های صنعتی به بخش خصوصی را بسیار تاثیرگذار برشمرد و گفت : ما اعتقاد داریم که اگر سازمانهای صنعتی در کشور، بخش خصوصی را بعنوان بازوی توانمند نگاه کرده و در جهت رفع مسائل و مشکلات آن تلاش نمایند و بخش خصوصی بویژه صنعتگران داخلی نیز کیفیت محصولات و ارتقاء دانش فنی را در دستور کار قرار دهند به نتایج مطلوبی دست می یابیم.

سیاستگذاران، برنامه ریزان و کارفرمایان می بایست به هر شکل ممکن با بهره گیری از امکانات موجود، موانع حضور فعال بخش خصوصی در پروژه های ملی و داخلی را برطرف تا زمینه ارتقا و استفاده از توان داخلی محقق شود.

نهادینه کردن حمایت از تولید داخلی در ملی حفاری

بهمنی با بیان اینکه برنامه شرکت ملی حفاری ایران از ابتدای تاسیس تاکنون، نهادینه کردن ساخت داخل با استفاده از ظرفیت های موجود بوده است، گفت : بر این اساس با توجه به ضرورت امر،ابتدا واحدهای خودکفایی و ساخت داخل و سپس مدیریت پژوهش ، فناوری و مهندسی ساخت در این شرکت شکل گرفت، تا برنامه های ساخت و تولید داخلی برنامه ریزی ، تنظیم و به اجرا درآید و از موازی کاری در واحدهای هم عرض جلوگیری گردد.

مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران افزود : این شرکت با شناسایی منابع ، سازماندهی ساخت داخل ، شتاب بخشیدن در روند تامین کالا و مواد ، ارایه توانمندی های داخلی در ساخت قطعات و تجهیزات ، هم افزایی و تبادل اطلاعات میان سازنده و متقاضی را در راس فعالیت های کاری قرار داده است.

وی در رابطه با این مطلب اظهار کرد : در این راستا تمامی فعالیت های بررسی منابع ، شناسایی و ارزیابی ، فهرست بندی سازندگان ، تهیه بانک اطلاعاتی ، روزآمد سازی ، تنظیم تفاهم نامه ها ، موافقت نامه ها ، قراردادها ، تنظیم برنامه های حمایتی ، تولید کالای با کیفیت بر اساس استانداردهای صنعت نفت ، تعامل با مراکز تحقیقاتی ، پژوهشی و دانش بنیان ، ارتقای دانش فنی و توسعه توان ساخت داخل در این شرکت در مدیریتی مستقل برنامه ریزی ، سازماندهی و اجرایی شده است.

تلفیق علم و تجربه در صنعت حفاری

وی ادامه داد : در این سالها شرکت ملی حفاری ایران گامهای ارزنده و ارزشمندی در جهت ارتقای دانش فنی متخصصان و توانمند سازی سازندگان و تولید کنندگان با مراکز تحقیقاتی ، پژوهشی و دانشگاهی برداشته است و تفاهم نامه هایی در جهت تسهیل همکاری و گسترش تعامل و تبادل اطلاعات با مراکز دانش بنیان و دانشگاههای تهران ، امیرکبیر ، شریف ، چمران ، صنعت نفت ، دانشگاه آزاد و … منعقد و دفاتر خود را در پارک های علم و فناوری راه اندازی کرده است .

بهمنی گفت : خوشبختانه با تعامل و همکاری زمینه ساخت بسیاری از قطعات و تجهیزات پیچیده در کشور فراهم شد اما باید پذیرفت که رشد سریع فناوری نیازمند تجدید نظر اساسی در برنامه ها است و می بایست در زمینه ی کسب تکنولوژی های نوین رویکردی مناسب اتخاذ کرد، زیرا صنعت حفاری ، صنعتی تکنولوژی محور است.

اتخاذ راهبرد مدبرانه همسو با سیاست های اقتصاد مقاومتی

مدیر عامل ملی حفاری افزود : در شرایط فعلی صنعت نفت و سازندگان نیازمند اتخاذ یک راهبرد مدبرانه و هوشمندانه در خصوص توسعه فناوری بومی و همسو با سیاست های اقتصاد مقاومتی هستند و واضح است که ارتباطات سازنده و تعاملات دوسویه و مشارکت با شرکت های بزرگ صنعتی برای روزآمدسازی و کسب فناوری و بومی سازی می تواند توان فنی صنعتگران ایرانی را افزایش داده و افق های روشنی در جهت پاسخگویی به نیازهای صنعتی کشور بوجود آورد.

رویکرد ملی حفاری بر مبنای دانش محوری

وی با اشاره به اینکه صنعت حفاری نقش تعیین کننده ای در تحقق برنامه های صنعت نفت و فرآیند تولید دارد،اظهار کرد : رویکرد این شرکت بر مبنای دانش محوری ، مدیریت کیفیت ، استاندارد سازی ، انتقال فناوری ، توسعه ارتباطات با مراکز علمی ، ایجاد سیستم های یکپارچه اطلاعات بر پایه سیستم های فرآیندگرا ، توسعه ی فعالیت های مهندسی و مشتری مداری ، تحقیق و پژوهش ، نوآوری ، خلاقیت و ترویج تفکر خلاق است.

بهمنی ادامه داد : در یک دهه اخیر این شرکت از محدودیت های اعمال شده بعنوان فرصت در راستای تقویت ساخت داخل استفاده کرده بطوریکه بسیاری از سازندگان ایرانی با باور خود و استفاده از این فرصت از مرز قطعه سازی گذشتند و به مرحله ساخت ماشین آلات و دکل حفاری دست یافتند.

مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران گفت : این شرکت حرکت بر اساس راهبرد تدوین شده و نقشه ی راه در جهت بومی سازی و حمایت از سازندگان داخلی همیشه پیشگام بوده و باعث خودباوری سازندگان داخلی شده است که این حمایت همه جانبه و تلفیق علم و تجربه باعث اتفاقات بسیار خوشایندی در زمینه ی تولید قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت و حفاری شده است.

ایجاد فرصت های ارزشمند صنعت حفاری در ارتقای توان داخلی

وی توضیح داد : تعداد قابل توجه سازندگان تجهیزات صنعت حفاری در کشور یکی از ویژگی های بارز این صنعت راهبردی است و این صنعت فرصت های ارزشمند برای توانمند سازی صنعت گران داخلی مهیا کرده است که هم صنعت حفاری و هم سازندگان از این توان ایجاد شده بهره مند شده اند.

بهمنی اظهار کرد : هم افزایی بین صنعتگران و این صنعت راهبردی باعث شد تا صنعت حفاری کشور در دوران تحریم با کمترین مشکل بکار خود ادامه دهد. همچنین شرکت ملی حفاری ایران با تامین بخش قابل توجهی از قطعات و تجهیزات مورد نیاز از داخل کشور راهی نوین را در ایجاد زمینه های مختلف ایجادکار و اشتغال برای جوانان صنعتگر ایرانی گشود.

دوران پسا تحریم

مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران در باره شرایط پیش رو در دوره پسا تحریم اظهار کرد : این شرایط ، تحرک و پویایی ،برنامه ریزی ، شناخت چالش ها ، تبیین رویکردها و تدوین برنامه های بلند مدت ، یکپارچه و هدفمند را از سوی سازندگان و تولیدکنندگان داخلی بمنظور شناخت بازارهای هدف طلب می کند.

وی گفت : صنعتگران ایرانی با همسویی و همگرایی ، تشکیل اتاق های فکر، ترسیم نقشه راه و سند جامع می توانند با مشارکت شرکت های صاحب تکنولوژی و استفاده از فن آوری های جدید ، کالای با کیفیت و قابل رقابت تولید کنند تا بتوانند سهم خود را در بازار داخلی حفظ و بازارهای منطقه ای را بدست آورند.

اعطای تسهیلات مالی ، بازنگری و تسهیل قوانین و مقررات و دستورالعمل ها

بهمنی افزود : دولت خدمتگزار می تواند با ایجاد تسهیلات مالی همراهی و کمک نماید و مراجع قانونگذاری با وضع قوانین و مقررات ، صدور دستورالعمل ها ، بازنگری در سیاست ها از سازندگان داخلی حمایت تا بسترهای لازم بمنظور سوق دادن سرمایه به سمت صنعت فراهم گردد و زنجیره تولید شکل بگیرد.

https://hoorkhabar.ir/578362کپی شد!
93
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.