راندن طولانی ترین جداری سنگین چاههای نفت و گاز در کشور

به گزارش هورنیوز به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، مهران مفرشی با بیان اینکه این سومین عملیات از نظر طولانی بودن لوله جداری در حفاری چاههای نفت و گاز در کشور است که در میدان نفتی آذر محقق می شود، گفت: جداری به کار گرفته شده در دو وزن ۱۱۴ و ۱۳۶ پوند انتخاب و با وزن ۸۵۰ هزار پوند در اعماق زمین رانده شد.
وی افزود: این عملیات با تلاش شبانه روزی و بدون وقفه برنامه ریزی و توسط کارکنان پرتلاش اداره لوله گذاری چاه مدیریت خدمات فنی حفاری و کارکنان سختکوش دستگاه حفاری ۳۵ فتح در کمترین زمان ممکن با موفقیت انجام شد.
مفرشی اظهار کرد: عملیات جداری گذاری در اعماق زمین به منظور باز نگهداشتن چاه، جلوگیری از ریزش سازندهای سست و شکننده، تفکیک لایه های متخلخل و با هدف دستیابی به منابع هیدروکربوری، یک عملیات فنی تخصصی است که توسط متخصصان مجرب شرکت ملی حفاری ایران به واحدهای متقاضی ارائه می شود.
مدیر پروژه حفاری میدان نفتی آذر در شرکت ملی حفاری ایران، میدان نفتی آذر را در ردیف پیچیده ترین میادین نفتی در جهان عنوان کرد و گفت: عملیات حفاری در این میدان به سبب پیچیدگی های فنی، فشار طبقات، اطلاعات کم زمین شناسی و طبیعت ناشناخته بسیار دشوار است که از سوی متخصصان و کارشناسان ایرانی طراحی و در دست اجراست.
وی افزود: شرکت ملی حفاری ایران با در اختیار داشتن تجهیزات و ماشین آلات پیشرفته و بهره گیری از متخصصان توانمند به عنوان بزرگترین ارائه دهنده خدمات جداری گذاری چاه های نفت و گاز در کشور این خدمات را به نحو مطلوب به متقاضیان ارائه می دهد.
مفرشی درباره حفاری چاههای نفت در میدان مشترک نفتی آذر توضیح داد: هم اکنون دکل حفاری سنگین ٣۵ فتح عملیات حفاری سومین حلقه چاه را در این میدان در دست اجرا دارد و بر اساس قرارداد منعقده می بایست توسط این شرکت ٧ حلقه چاه به صورت کلید در دست (EPD ) در این میدان حفاری و تکمیل شود که تا به حال حفاری دو حلقه آن به اتمام رسیده است.
مدیر پروژه حفاری میدان نفتی آذر در شرکت ملی حفاری ایران در پایان هماهنگی و تلاش بی وقفه مهندسان، کارشناسان و کارکنان این شرکت در بخش های اداره لوله گذاری چاه مدیریت خدمات فنی، کارکنان دکل حفاری ۳۵ فتح، تیم مهندسی و عملیات پروژه و متخصصان شرکت سروک آذر را از نکات بر جسته موفقیت عملیات حفاری در این میدان نفتی برشمرد.
وی پیش از این از راندن لوله جداری ۲۰ اینچ در عمق یک هزار و ٩۶٢ متری زمین به عنوان طولانی ترین جداری سنگین چاه های نفت و گاز در غرب آسیا، توسط متخصصان شرکت ملی حفاری در میدان آذر خبر داده بود.