مدیرکل بهزیستی خوزستان خواستار تعریف خانواده سالم در برنامه ششم توسعه شد
مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: برای عملیاتی کردن اقدامات پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، باید موضوع “خانواده سالم” در برنامه ششم توسعه به عنوان یک رکن از این برنامه تعریف شود.
غلامرضا صدیق راد اظهار کرد: برای رسیدن به یک نقطه ایدهآل برای رفع آسیبهای اجتماعی، پرداختن به موضوع خانواده سالم باید به عنوان یک محور اصلی در برنامههای کلیه دستگاهها قرار بگیرد. به همین منظور ضرورت دارد این موضوع در قالب یکی از ارکان و احکام برنامه ششم توسعه تعریف شده تا در شرح وظایف همه دستگاهها در نظر گرفته شود و اقدامات در این زمینه عملیاتیتر انجام شوند.
وی ادامه داد: ضروری است برای اقدام عملیاتی در این مورد، فضاسازی لازم انجام شود و همه دستگاه ها مانند آموزش و پرورش، دستگاههای فرهنگی، دانشگاهها و جامعهشناسان در این امر به وظایف خود توجه کامل داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی خوزستان بیان کرد: خانواده سالم، سلامت روان، سلامت جسم و سلامت اجتماعی لازم و ملزوم یکدیگر هستند. ضروری است در یک اقدام اساسی، عوامل بروز آسیبهای اجتماعی، شناسایی و آموزشها از خانواده شروع شود چرا که تاثیرگذاری آموزشها از این طریق بیشتر است. بهتر این است که به مسایل و آسیبها به صورت ساختاری نگاه کنیم زیرا پرداختن به موضوع آسیبهای اجتماعی تنها فعالیت یک دستگاه خاص را نمیطلبد.
وی ادامه داد: مسائل اجتماعی یک متولی ندارد و همه دستگاهها موظف به اجرای وظایف پیشبینی شده در این زمینه هستند. بهزیستی یکی از این دستگاهها است و همه باید موضوع خانواده سالم و فعالیتهای این حوزه را در شرح برنامههای توسعه خود تعریف کنند.
صدیقراد گفت: سلامت روان، سلامت اجتماعی و خانواده سالم سه راهبرد اساسی هستند که پس از در نظر گرفتن آن در برنامه ششم توسعه، دستگاهها ردیف اعتباری خاص نیز برای فعالیتهای این حوزه در نظر خواهند گرفت. این گونه میتوان امیدوار بود که اقدامات عملیاتیتر انجام میشوند. همچنین ضرورت دارد دولتها در هر دوران و زمانی این رکن اساسی را وارد برنامهها کنند.