موسوی : فعالیت زنان و خانواده در چهار کمیته پیگیری می شود

سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: کلیه فعالیت های حوزه زنان و خانواده بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه در چهار کمیته دنبال می شود.

سیده فرانک موسوی دوشنبه در کارگروه زنان و خانواده استانداری خوزستان در سرسرای معاونت سیاسی، اجتماعی استانداری خوزستان اظهار کرد: دبیران این کمیته ها اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران هستند و برنامه ها را هدایت می کنند.

وی افزود: تصمیم های مصوب در این کمیته ها، به کارگروه زنان و خانواده ابلاغ می شود.

موسوی ادامه داد: کمیته های حوزه زنان و خانواده شامل حمایت از زنان سرپرست خانوار و بی سرپرست و آسیب دیده، اشتغال و کار آفرینی، خانواده سالم و تولید محتوای آموزشی و پژوهشی ویژه زنان و خانواده، اوقات فراغت و ورزش و بهداشت و سلامت می باشند.

سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان به تفاهم نامه بین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با وزارتخانه های آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی و سازمان ملی استاندارد اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه شامل هشت موافقتنامه اجرایی مشتمل بر ۲۴ پروژه است که بخش هایی از آن در سال ۹۳ اجرایی شد و بخشی از آن به سال ۹۴ موکول شد.

وی اظهار کرد: پروژه های بخش آموزش و پرورش شامل افزایش پوشش تحصیلی دختران بازمانده از تحصیل مناطق محروم، تقویت شیوه های مهارتی و ارتباطی اولیا با دانش آموزان دختر، بهبود وضعیت آموزشی، بهداشتی دانش آموزان دختر محروم و نیازمندان کشور در مقطع اول متوسطه می باشد.

موسوی گفت: انتخاب، آموزش و ساماندهی زنان تسهیلگر توسعه روستایی، آموزش و ترویج کارآفرینی زنان روستایی و تقویت نقش زنان در توسعه کشاورزی پایدار از پروژه های جهاد کشاورزی و در دست اقدام است.

سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان اضافه کرد: انتخاب، آموزش، ارایه خدمات مشاوره و ساماندهی زنان کشاورز در جهت ارتقا و کیفیت و استانداردسازی تولیدات آنها برای رسیدن به افزایش و پایداری اشتغال پروژه مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و اداره کل استاندارد است.

وی همچنین در خصوص مصوبات این کارگروه گفت: طرح های تفاهم نامه باید از طرف آموزش و پرورش برآورد هزینه شود تا به شکل جدی تری با ظرفیت سازمان های مردم نهاد انجام شده و توسعه بیشتری یابد.

موسوی ادامه داد: طرح ها پس از اجرا حتما باید پایش و نظرسنجی شود تا میزان اثرگذاری آن ارزیابی شود و سازمان جهاد کشاورزی نیز باید گزارشی از صندوق های خرد و کلان تهیه و نیاز سنجی انجام دهد.

وی افزود: کمیته ها بر اساس شرح وظایف، موضوعات زنان و خانواده را ارزیابی، و وضعیت کانون های فرهنگی، اجتماعی بازنگری و به ثبت برسد و این کانون ها محلی برای هدایت فعالیت های سازمان های مردم نهاد باشد.

https://hoorkhabar.ir/576509کپی شد!
83
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.