دور تسلسل باطل است

بازخوانی پرونده ی اراضی چهل هزارهکتاری جفیر

همانطور که قبلاً نوشتیم و افکار عمومی را در جریان کامل آن گذاشتیم.

بعد از هفده سال رکود توام با اهمال , بالاخره الحمدالله شاهد آن بودیم که چرخ کار دراجرای عملیات زیر بنایی اراضی چهل هزار هکتاری جفیر با انتخاب سردار دکتر عبدالحسین عفت نژاد محبی به حرکت در آمد.

اکنون بعد از گذشت هشت ماه که کادر مدیریت جدید بدون دریافت حتی ریالی دستمزد و بودجه ی سازمانی معین , توانسته اند با کاری جهادی و با تشکیل یک کارگروه قوی فنی موفق بشوند اقدامات موثری را انجام بدهند و در عین بی سابقه نظر مسئولین جهاد نصر و وزارت کشاورزی مبنی بر استمرار کار در اراضی مذکور را جلب نمایند .
آنها حق آبه ی تخصیصی اراضی مذکور را پس از هفده سال که بی برداشت در محاق کامل بود را دوباره از وزارت نیرو اخذ نمودند و مجدداً نظرها را به سمت این طرح جلب کردند.
با عرض تاسف و در بهت و ناباوری متوجه شدیم همین که مدیریت جدید اراده نمود دو مساله اساسی را پیگیری کند با مخالفت و کارشکنی , مواجه گردید یعنی یکی مساله راه اندازی ایستگاه پمپاژ آب و دیگری موضوع ممانعت از بی نظمی های ناشی از تخلف که در رکود طرح مذکور نقش اساسی داشتند. یعنی ریزه فروشی امتیاز غیر قانونی اراضی توسط مستاجرین که در این هفده سال پیش آمد ه بود و امروز شاکی خصوصی در پرونده دارند و دیگر اراده ی همسو و هم جهت با متخلفان مذکور در استان که مایل نبودند اصولًا مساله ی حق آبه های کشاورزی احیا شود.
این دوجریان برعلیه مدیرعامل جدید متحد شدند و همکاری نمودند
اول بار سایت تابتاک,گزارش فنی و حرفه ای از بروز این معضل دست ساخته را ارایه نمود که با جوابیه سازمان تعاون روستایی خوزستان روبرو شد. این مساله به مجلس کشیده شد و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان خوزستان از وزیر کشاورزی خواستند تا جناب دکتر عفت نژاد محبی کماکان به سمت مدیرعاملی به کارش ادامه دهد.

متعاقبا نظر وزیر و مشاوران به ریاست سازمان تعاون روستایی کشور ابلاغ گردید و ایشان نیز دستور دادند که این مهم عملی شود. نهایتاً کار به جایی رسیده است که مدیرعامل تعاون روستایی خوزستان , دو باره عین همان در خواست وزراتخانه ای را به اتحادیه ایثارگران که خود محل اشکال در قضیه است می فرستد و کماکان این توپ از آن دروازه به این دروازه به شوت کشیده می شود تا همچنان کار در این اراضی تعطیل بماند و هیچ ایستگاه پمپاژی در جفیر دایر نشود تا با تخلف هیچ متخلفی برخورد نشود.
حکایت اراضی جفیر چشم و گوش ما را باز می کند تا دریابیم چگونه عوامل مافیای انتقال آب کارون فراتر از قانون و اراده ی حاکمیتی با وجود این همه امکان احیای قانونی حق آبه های کشاورزی در استان خوزستان, همچنان در ناکارآمدی احیای اراضی خوزستان ید طولایی دارند. تا مدیریت جهادی جفیر الگویی نیل بر تخصیص احیای حق آبه های اراضی این استان مظلوم نشود.
اما در تماسی که بنده با سردار دکتر محبی داشتم .ایشان با قاطعیت اعلام کردند. من به لطف پروردگار منان ,محکم در این کار ایستاده ام تا متخلفان را به سزای اعمالشان برسانم و بعد از آن با قدرت هرچه بیشتر ایستگاه پمپاژ حق آبه ی چهل متر مکعب در ثانیه که مربوط به اراضی چهل هزار هکتاری جفیر است را راه اندازی کنم.
و السلام

عبدالرحمان نیک سرشت

https://hoorkhabar.ir/576019کپی شد!
220
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.