کیانی زاده خبر داد: صندوق حمایت از پیشکسوتان و ورزشکاران خوزستان راه اندازی می شود
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: در سال جاری به دنبال راهاندازی صندوق حمایت از پیشکسوتان و ورزشکاران استان هستیم.
فرامرز کیانی زاده در اولین جلسه شورای ورزش استان که امروز (سهشنبه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از کارهایی که در سال ۹۳ انجام دادیم، تشکیل شورای ورزش استان بود و به دنبال آن شورای ورزش شهرستانها نیز برگزار شد. در راستای شورای شهرستانی ۸۰ جلسه به ریاست فرمانداران آن شهرستانها برگزار شد که دارای ۵۶۷ مصوبه بودند که بیش از ۷۰ درصد این مصوبات، اجرایی شدند.
وی بیان کرد: تشکیل شورای ورزش استانها و شهرستانها کمک بسیار خوبی به ورزش استان در سال ۹۴ است. همچنین با نظر آقای مقتدایی، پارلمان ورزش استان نیز در سال ۹۳ تشکیل شد که این امر در نوع خود در کشور بینظیر بود و در اولین جلسه آن نیز پیام وزیر ورزش و جوانان نیز قرائت شد و این پارلمان به عنوان یک الگو برای وزارت ارسال شد.
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان خاطرنشانکرد: در سال گذشته ۱۵ افتتاحیه داشتیم و با پیگیریهایی که در این سال صورت گرفت، برای سال جاری بیش از ۳۰ پروژه افتتاح خواهد شد. از جمله پروژههایی که در سال ۹۳ افتتاح شدند، میتوان به ساختمان اداری و اداره ورزش و جوانان اهواز، پایگاه قهرمانی و استعدادیابی و پیست موتورسواری و اتومبیلرانی غدیر اهواز اشاره کرد.
وی با اشاره به بخش عمرانی و استفاده از ماده ۱۸۰، گفت: با استفاده از این ماده، اعتباری برای مناطق کمتر توسعهیافته در نظر گرفته شده بود که با تعاملی که با نمایندگان استان برقرار کردیم، توانستیم مبلغی را در این زمینه به ورزش استان اختصاص دهیم.
کیانی زاده خاطرنشانکرد: سال گذشته در چندین نوبت مراسم تجلیل از قهرمانان استان که در میادین بینالملی، آسیایی و جهانی صاحب مدال شده بودند را با حضور استاندار و آقای خبیر، معاون وی برگزار کردیم که انگیزه مضاعفی به ورزشکاران داد و شاهد بودیم که آنها توانستند در عرصههای بینالمللی مقامهای بیشتری کسب کنند.
وی بیان کرد: اعتقاد ما این است که باید از هر دو بخش مالی و انسانی بیشتر استفاده کنیم و ما در این راستا با حمایت آقای مقتدایی سال گذشته توانستیم برای اولین بار میزبان مسابقات لیگ جهانی کشتی فرنگی باشیم. همچنین رقابتهای بینالمللی بوکس را به مناسب شکست حصر آبادان میزبانی کردیم و ۴۱ میزبانی کشوری به جز لیگهای کشوری را در استان داشتیم. ما در سال ۹۳ مسابقات چندجانبه را نیز با نظر آقای مقتدایی برگزار کردیم که پویایی بسیاری در ورزش استان و بین جوانان به وجود آورد.
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: اعتقادمان این است که اگر میخواهیم در ورزش شاهد عملیاتی کردن برنامههایمان باشیم باید به یک درآمد ثابت و پایدار برسیم. در این راستا به دنبال کسب درآمدهای ثابت برای ورزش استان بودیم و از جمله کارهایی که انجام شد، ایجاد مغازههایی برای رسیدن به درآمد بود که این امر به نوبه خود میتواند کمک بسیار بزرگی به ورزش استان باشد.
وی خاطرنشانکرد: در یکی از جلسات شورای ورزش استان مصوب شد که جلسات هدفگذاری هیاتهای ورزشی انجام شود که ما این کار را انجام دادیم و شاخصههای مهم را برای هیاتهایمان تفکیک کردیم و در این زمینه ۴۱ جلسه تخصصی با هیاتها داشتیم و یک تفاهمنامه بین هیاتها و ادارهکل ورزش و جوانان استان نیز ایجاد شد و هیاتها موظف شدند که برنامههایشان را انجام دهند، ضمن اینکه ما هم موظف شدیم ضمن کنترل، مبلغی را در اختیار هیاتها بگذاریم.
کیانی زاده گفت: نتیجه تمام تلاشها و مساعدتهایی که در این حوزه صورت گرفت، رشد و مدالهایی بود که شاهد آن بودیم. ما سال گذشته قول دادیم ضمن این که این ادارهکل رشد داشته باشد، بتواند به عنوان اداره برتر کشور نیز شناخته شود و با این آمار و عملکردی که داشتهایم، مسلما استان اول خواهیم بود. ما در بدترین سال مالی کشور، بهترین آمار را رقم زدیم و جا دارد در این زمینه از استاندار خوزستان و به ویژه آقای خبیر که به ورزش بسیار مساعدت و کمک داشتند، تشکر کنم.
وی خاطرنشانکرد: در سال ۹۴ به دنبال این هستیم که نقاط ضعفمان را برطرف کنیم. ما در سال ۹۳ برنامههای بسیاری داشتیم که بخشی از آنها به دلیل کمبود منابع مالی و بخشی دیگر به دلیل عدم وقت لازم، محقق نشدند و امیدوارم در سال ۹۴ تمام کارهایی که مدنظر بودند، محقق شوند.
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به یک درصد بند ب ماده ۱۱۷، گفت: این بند به شرکتها و ادارات این اجازه را میدهد که یک درصد از منابع مالی خود را به ورزش اختصاص دهند که ۴۰ درصد از آن متعلق به ورزش آن دستگاه، ۳۰ درصد صرف کارهای ورزشی عمرانی و آموزش و پرورش و ۳۰ درصد آن هم به وزارت ورزش و جوانان تعلق میگیرد که این خوب است و قرار است در آیندهای نزدیک مصوب آن به دستمان برسد.
وی با اشاره به فرسودگی دستگاههای ورزشی موجود در استان، عنوان کرد: آخرین باری که برای ورزش استان تجهیزات خریداری شد، به ۱۰، ۱۵ سال پیش و دوران آقای مقتدایی برمیگردد. اکنون تجهیزات ورزشی استان فرسوده شدهاند که خطرات زیادی را در بر دارد. ما المپیک ۲۰۱۶ را در پیش داریم و با توجه به اینکه ۶۵۱ مدال طلای کشوری داشتهایم و ورزشکاران ما میتوانند برای این المپیک به عضویت تیمملی در بیایند، نیاز است که تجهیزاتی خریداری شود که برای این بخش پنج تا هفت میلیارد تومان پیشبینی شده است.
کیانی زاده بیان کرد: در سال ۹۴ توجه ویژهای به بخش بانوان خواهیم داشت. این بخش در سال ۹۳ رشد خوبی داشت ولی سهم مدالآوری آن نسبت به بخش آقایان خیلی کم بود و ما در این زمینه یکسری جلسات را برگزار کردهایم و در حال کار کردن در این بخش هستیم. همچنین توجه به بخش جانبازان و معلولان که مدالهای زیادی را برای استان کسب میکنند، مدنظر قرار دارد.
وی خاطرنشانکرد: در سال ۹۴ از جمله اقداماتی که قصد انجام آن را داریم راهاندازی صندوق حمایت از پیشکسوتان و ورزشکاران است که این برای ورزش استان لازم و نیاز است. همچنین راهاندازی ستاد و کمیته خیرین ورزشی مدنظر است که دستورالعمل آن هم ابلاغ شده است و میتواند به ما کمک کند.