مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر در شهرستان شوش برگزار می‌شود

معاون فرماندار شهرستان شوش از برگزاری مراسم بزرگداشت هفتم تیر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش هورنیوز و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان شوش “عبدالرضا مانعی” معاون فرماندار این شهرستان در جلسه ی هماهنگی گرامیداشت شهدای هفت تیر با اشاره به جایگاه رفیع شهید بهشتی در انقلاب گفت: شهید بهشتی که به فرموده حضرت امام خمینی(ره) مظلوم زیست و مظلوم رفت، رنج‌ها و مشقت‌های فراوانی برای این نظام متحمل شد و سرانجام جان خود را در این راه داد.
وی گفت: شایسته نام و نشان شهید بهشتی و یاران مظلوم آن شهید والامقام است که مراسم گرامی‌داشتی به مناسبت سالروز شهادت این دلیرمردان نظام و انقلاب برگزار شود.
معاون فرماندار شهرستان شوش اظهار کرد : حادثه ۷ تیر سال ۶۰ فاجعه بزرگی بود که منجر به شهادت مسئولان دلسوز نظام و انقلاب شد لذا باید چنین برنامه‌ای با شکوه هر چه تمام برگزار شود.
“مانعی” افزود: این مراسم معنوی روز دوشنبه همزمان با نماز وحدت ظهر و عصر با حضور مردم و مسئولان در مسجد ابوالفضل العباس(ع) کوی ابوذر شهرشوش با سخنرانی امام جمعه ی محترم شهرستان برگزار می‌شود.

https://hoorkhabar.ir/574846کپی شد!
67
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.