تشدید نظارتهای دامپزشکی خوزستان در ماه رمضان
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: برای تامین امنیت غذایی شهروندان در ماه رمضان، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تشدید می شود .
دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار کرد: در ماه رمضان، مصرف فرآورده های خام دامی و مواد پروتئینی افزایش می یابد و با افزایش میزان عرضه و تقاضای محصولات و مواد پروتئینی خام دامی ممکن است استانداردها و شاخصهای بهداشتی تحت تاثیر قرار گیرند که دامپزشکی با اعمال نظارتهای بیشتر، مانع این روند می شود .
وی تصریح کرد: در طول این مدت، کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، رستورانها ، هتلها، چلوکبابیها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه ها و سردخانه ها را بر عهده دارند.
مدیر کل دامپزشکی خوزستان افزود: این طرح از ابتدای ماه رمضان با مشارکت ۱۲۸ نفر از کارشناسان دامپزشکی در قالب ۹۲ اکیپ در دو نوبت کاری صبح و عصر آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.