بوفه های مدارس خوزستان به سازمان دانش آموزی واگذار می شوند

رییس سازمان دانشآموزی خوزستان از واگذاری بوفههای مدارس به این سازمان و برگزاری دورههای آموزش ویژه بوفهداران خبر داد.
علیرضا مسرور ، اظهارکرد: در تابستان امسال ۱۲۰۰ نفر از بوفهداران مدارس آموزش خواهند دید.
وی با بیان اینکه از امسال مسوولیت بوفههای مدارس به سازمان دانشآموزی واگذار شده است، افزود: در حال حاضر تنها مدارسی که از سازمان مجوز کسب کردهاند، حق داشتن بوفه و عرضه مواد غذایی به دانشآموزان را دارند.
رییس سازمان دانشآموزی خوزستان با بیان اینکه سازمان تلاش میکند بوفه مدرسه را به کلاس درس تغذیه تبدیل کند، گفت: بعد از واگذاری بوفهها به سازمان دانشآموزی، نام آنها به پایگاه تغذیه سالم تبدیل میشود. در این پایگاه فروشندگان دورههای آموزشی سلامت و تغذیه طی کردهاند و همچنین تنها مواد غذایی مجاز و با استاندارد بالاتر از بازار و متناسب با دانشآموزان و با کنترل قیمت عرضه میشود.
مسرور تصریح کرد: طبق بخشنامه، بوفههای مدارس باید به صورت تعاونی و مشارکت دانشآموزان راهاندازی شود و اگر امکان مشارکت دانش آموزان وجود نداشت معلمان مدرسه میتوانند صاحب سهام در بوفه بشوند و در صورت عدم امکان مشارکت دانشآموزان و معلمان، میتوان بوفه را به بخش خصوصی واگذار کرد.
وی با اشاره به نقش تغذیه در سلامت دانشآموزان خاطرنشان کرد: با آموزش فروشندگان بوفهها حساسیت تغذیه دانشآموزان و سلامت آنها به فروشندگان و مدیران مدارس منتقل میشود. به دنبال آن هستیم که نگاه سلامت جایگزین نگاه اقتصادی در بوفههای مدارس شود.
رییس سازمان دانشآموزی خوزستان عنوان کرد: به دنبال راهاندازی شبکه توزیع مواد غذایی هستیم که بوفه مدارس ملزم به تهیه مواد مورد نیاز خود از آن شوند. همچنین سازمان در نظر دارد که مواد غذایی مخصوص دانشآموزان مانند شیر مدرسه یا کیک مخصوص دانشآموزان تولید و در اختیار بوفهها قرار دهد.
مسرور با بیان اینکه مواد غذایی عرضه شده در بوفه های مدارس باید دارای استانداردهای بالاتر از بازار باشد، اظهارکرد: تلاش میشود که در کنار مواد غذایی که در مدارس عرضه میشود، مکملهای غذایی نیز در بوفهها وجود داشته باشد. همچنین به فکر آن هستیم تا با همکاری نهادهای فرهنگی در این پایگاهها کتاب و وسایل کمک آموزشی نیز ارایه شود تا دانشآموزان هم از نظر جسمی و هم روحی تغذیه شوند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای اجرای این طرح گفت: با بخش خصوصی، اداره تعاون و استاندارد مذاکراتی برگزار و مقرر شده بعد از ماه مبارک رمضان دورههای آموزشی ویژه بوفهداران آغاز شود تا بسترسازی لازم برای سال تحصیلی پیش رو انجام شود.