خود کفایی شرکت ملی حفاری در تعمیر اساسی و تغییر سیستم سامانه کنترل فوران

شرکت ملی حفاری در تعمیر اساسی  و تغییر سیستم سامانه کنترل فوران (KOOMEY UNIT ) به خودکفایی رسید.

مهندس منصور پاک بین ، رئیس اداره نگهداری و تعمیرات الکترونیک و ابزار دقیق زیرمجموعه مدیریت نت شرکت از بازسازی یک دستگاه کنترل شیرهای فوران گیر چاه های نفت وگاز (KOOMEY UNIT)  خبر داد و گفت : بازسازی و تعمیرات اساسی و تغییر این سیستم بیش از ۴ میلیارد ریال صرفه جویی اقتصادی در برداشته است.

وی در ادامه افزود : کارکنان واحد تعمیرات ابزار دقیق ملی حفاری در یک کارگروهی و کاملاً تخصصی در راستای خوداتکایی و خودباوری و تکیه بر توان متخصصان با تجربه داخلی و با شعار ما می توانیم در مدت یک ماه بصورت شبانه روزی اقدام به بازسازی این تجهیز نمودند.

پاک بین ، بکارگیری دستگاههای کنترل شیرهای فوران گیر را در ایمن سازی چاههای نفت وگاز بسیار با اهمیت عنوان کرد و گفت : با هدف افزایش ناوگان حفاری و پاسخگویی به نیاز واحدهای متقاضی ، تکمیل تجهیزات و نیز پشتیبانی دکل های فعال عملیات بازسازی این دستگاه در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد : دستگاه کومی یونیت جهت کنترل شیرهای فورانگیر و کنترل به موقع فشارهای حبس شده در لایه های زیرزمین که در حین حفاری به درون چاه های نفت وگاز وارد می شوند بکارگیری میشود.

وی در ادامه اظهار کرد : بکارگیری این تجهیز در حفاری چاه های با عمق ۵ هزارمتر اجتناب ناپذیر بوده و طراحی آن به گونه ای است که در شرایط کاملاً اضطراری و با استفاده از فشار هوای حبس شده در مخازن ویژه توان باز وبسته نمودن شیرهای فورانگیر و همچنین بریدن رشته حفاری و بستن کامل چاه و ایمن سازی را دارد.

پاک بین یادآور گردید : با تکیه بر توان نیروهای داخلی و برنامه ریزی دقیق جهت تغییر سیستم و تعمیر ۳ دستگاه کومی یونیت دیگر تا پایان ۶ ماهه اول سال ۹۴ در دستور کار این واحد قرار دارد.

گفتنی است ، دستگاه کنترل فوران ( کومی یونیت ) یکی از تجهیزات اساسی در صنعت حفاری است که در بالابردن ضریب ایمنی در حین عملیات حفر چاه نقش بسزایی دارد.

 

https://hoorkhabar.ir/573081کپی شد!
83
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.