بهبود یافتگان از موادمخدر در خوزستان وام خوداشتغالی دریافت می‌کنند

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان خوزستان گفت: بهزیستی به مصرف کنندگان مواد مخدر بهبود یافته بر اساس مهارت‌هایشان وام خود اشتغالی می‌دهد.

علی حسن زاده ، اظهار داشت: آن دسته از مصرف کنندگان مواد مخدر که مصرف مواد را ترک کرده و بهبودی کامل حاصل کرده‌اند بر اساس مهارت‌های فنی‌وحرفه‌ای که از آن بهره‌مند هستند وام خود اشتغالی دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه این افراد برای دریافت وام لازم است به واحد اشتغال  بهزیستی شهرستان مربوطه مراجعه کنند، افزود: برای آن دسته از مصرف کنندگان مواد مخدر که مهارتی ندارند دوره‌های  آموزش فنی‌وحرفه‌ای به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان خوزستان بیان کرد: در این راستا با فنی‌وحرفه‌ای استان تفاهم نامه‌ای منعقد شده که مصرف کنندگان مواد مخدر بهبود یافته می‌توانند دوره ی فنی‌وحرفه‌ای در نظر گرفته شده را طی کنند و پس از کسب مهارت برای اخذ وام اقدام کنند.

وی درباره دفاتر موجود پیشگیری از مصرف مواد مخدر عنوان کرد: دفاتر مربوط به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی  و پیشگیری از اعتیاد در سطح استان وجود دارد.

حسن زاده نسبت به اهداف تأسیس دفاتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: از اهداف تأسیس این دفاتر می توان به جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی، ارائه آموزش‌های لازم به خانواده‌ها، ارائه آموزش مهارت فرزند پروری و ارائه آموزش‌های مهرت زندگی به همه سنین نسبت به اینکه چگونه زندگی کنیم که مبتلا به آسیب‌های اجتماعی نشویم.

وی افزود: در این دفاتر آموزش‌های قبل و بعد از ازدواج به جوانان داده می‌شود و نیز آموزش‌های به زوج‌ها نسبت به اینکه چگونه از فرزندانشان در سنین نوجوانی و جوانی مراقبت‌های لازم را به عمل بیاورند، ارائه می‌شود.

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان خوزستان با بیان اینکه در دفتر پیشگیری از اعتیاد با گروه‌های مردم نهاد همکاری و تعامل داریم، درباره عملکرد این دفتر بیان کرد: این گروه‌ها، گروه‌های اجتماع محور را در محلات شهری، نظامی، اداری و صنعتی به منظور ارائه آموزش به صورت‌ مستقیم و غیر مستقیم نسبت به اینکه” مواد مخدر چیست” تشکیل می‌دهند.

وی درباره اقدامات گروه‌های اجتماع محور بیان می‌کند: در این گروه‌ها مشاوران و کارشناسان به جوانان مهارت “نه” گفتن را آموزش می‌دهند و یا با ساخت سالن‌های ورزشی جوانان را از رفتن به سمت مصرف مواد مخدر باز می‌دارند.

حسن زاده اظهار داشت: در سطح استان خوزستان ۹۰ مرکز خانه بهبودی و مراکز اقامتی میان مدت به منظور سم زدایی مصرف کنندگان مواد مخدر وجود دارد.

وی با بیان اینکه ۲ مرکز TC برای بستری های طولانی مدت در سطح استان وجود دارد، افزود: در این مراکز علاوه بر ترک مصرف مواد مخدر مصرف کنندگان تحت درمان روانشناسان و مددکاران آموزش دیده و مهارت‌های از جمله مهارت‌های شغلی کسب می‌نمایند.

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان خوزستان در باره مراکز سرپایی ترک مصرف مواد مخدر بیان کرد: مراکز سرپایی ترک مصرف مواد مخدر که درمان با متادون در آنجا انجام می‌شود برای افرادی محسوب می‌شود که میزان مصرف مواد مخدر در آنها کم بوده و در این صورت می‌توانند متادون را جایگزین مواد مصرفی قرار داده و با گذشت زمان وابستگی‌شان را به متادون از بین ببرند.

https://hoorkhabar.ir/572138کپی شد!
112
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.