افزوده شدن ۶ رشته جدید به دانشگاه علمی کاربردی لوله سازی اهواز

رئیس دانشگاه علمی کاربردی لوله سازی گفت: تا هفته آینده وضعیت اضافه شدن ۶ رشته جدید در لیست رشته های این دانشگاه مشخص می شود.
مهدی محمد زاده ، گفت: احتمالا رشته هایی از قبیل مهندسی فناوری اطلاعات، کاردانی حقوق، کاردانی روابط عمومی و چند رشته دیگر به لیست رشته های این دانشگاه افزوده شود.
وی توضیح داد: دانشگاه لوله سازی اهواز دانشگاهی رو به انحلال بود. این دانشگاه که حاصل تلاش های مدیریت قبلی و فعالیت کنونی است توانسته هم اکنون جز بهترین دانشگاه های علمی کاربردی سطح استان و کشور باشد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لوله سازی اهواز افزود: دانشگاه علمی کاربردی لوله سازی اهواز موفقیت های بزرگی از اساتید، دانشجویان و فارع التحصیلان به نمایش گذاشته، بی شک این موفقیت بزرگ حاصل تلاش گروهی مدیران سابق و فعلی شرکت لوله سازی اهواز است که باعث شده جزو ۴۰ دانشگاه علمی کاربردی برتر ایران باشد.
محمد زاده با بیان اینکه این واحد علمی کاربردی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف ارتقای سطح شاغلان بخش های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت های حرفه ای فارغ التحصیلان مراکز آموزشی تشکیل و به کارگیری و سازمان دهی امکانات، منابع مادی و انسانی دستگاه های اجرایی، نسبت به برگزاری دوره های علمی کاربردی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، و دکترا اقدام کند.
رئیس دانشگاه لوله سازی اهواز ادامه داد: سعی کردیم شرایط تردد دانشجویان را تسهیل کنیم و اغلب کلاس ها را در روزهای پنج شنبه و جمعه بگذاریم که افراد شاغل بتوانند از کلاس ها بیشترین استفاده را داشته باشند.
محمد زاده در ادامه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در سال ۱۳۷۰ تاسیس شد و هم اکنون در ۳۱ واحد استانی بیش از ۸۰ هزار دانشجو را تحت پوشش دارد. این دانشگاه توانسته است با بهره گیری از ۳۴ هزار و ۸۱۸ استاد خبره در بیش از هزار و ۸۶ مرکز علمی کاربردی در سراسر نظام آموزش مهارتی را توسعه دهد. دانشجویان این مراکز در چهار گروه آموزشی صنعت، کشاورزی، هنر و مدیریت خدمات اجتماعی و در بیش از ۶۲۰ رشته در مقطع کاردانی تا کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند.
وی به راه اندازی واحد استانی در سال ۷۳ اشاره کرد و افزود: واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال ۱۳۷۳ در خوزستان راه اندازی شد و هم اکنون وظیفه نظارت بر ۳۰ مرکز علمی کاربردی، ۴۸۰ استاد، ۲۷ هزار و ۸۰۲ دانشجوی فعال و سه هزار و ۹۵ فارغ التحصیل را در سراسر استان به عهده دارد. مرکز آموزشی عالی علمی و کاربردی لوله سازی اهواز در مهر ماه ۹۱ با کسب مجوز رسمی از شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات، فناوری و تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی فعالیت خود را آغاز کرد.
محمد زاده در ادامه گفت: این مجموعه به عنوان اولین مرکز آموزشی عالی در حوزه صنعت استان خوزستان است که فعالیت خود را با چهار رشته در مقطع کاردانی فی و با جذب ۱۶۴ دانشجو آغاز کرد. آموزش و تربیت تکنسین و نیروی کار ماهر برای حوزه صنعت استان یکی از اصلی ترین رسالت های آن است، این دانشگاه به همت پرسنل دلسوز و اساتید مجرب خود و با تکیه بر امکانات و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و کارگاهی خود توانست نظر داوطلبین علوم فنی و مهارتی را به خود جلب کند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لوله سازی اهواز در پایان گفت: پس از برنامه ریزی و تلاش های شبانه روزی کادر علمی و اجرایی آن پس از گذشت دو سال از زمان تاسیس مرکز و با ثبت آن به عنوان موسسه در آذر ماه ۹۳ روح تازه ای در کالبد این نهاد مقدس جان گرفت و هم اکنون بیش از سه زار و ۲۹۱ دانشجو در ۲۱ رشته فنی و مهندسی در مقاطع کاردانی و کارشناسی با بهره مندی از ۲۰۸ استاد مجرب و کارآزموده مشغول به تحصیل هستند.