مقتدایی: برای آبادانی باید به دور از اشتباهات دیگران و برای خدمت هر چه بهتر تلاش کرد
استاندار خوزستان گفت:برای توسعه زیرساخت ها و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در استان خوزستان مشارکت مردم و بخش خصوصی یک ضرورت است.
عبدالحسن مقتدایی روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان اندیمشک افزود: مدیران در کنار تلاش برای خدمت رسانی به مردم ، باید از مشارکت آنان برای استفاده بیشتر از ظرفیت ها استفاده کنند.
وی گفت:باید نگاه به هر منطقه را اولویت بندی کرده و پس از برنامه ریزی برای ارتقای جایگاه ملی و استانی آن منطقه در راستای رفاه مردم با استفاده از امکانات موجود اقدام کرد.
استاندار خوزستان با اشاره به موقعیت شهرستان اندیمشک به عنوان ورودی استان خوزستان گفت:تبدیل شدن اندیمشک به شهرستان نشان دهنده قابلیت های آن است و این شهرستان در زمینه کشاورزی و سایر زمینه ها از پتانسیل خوبی برخوردار است.
وی گفت:دوکوهه اندیمشک نماد ایثار و مقاومت مردم شهرستان اندیمشک است که در طول دفاع مقدس برای دفاع از کیان اسلامی همت کردند.
مقتدایی افزود:تاریخ شهرستان اندیمشک بخشی از عزتمندی ایران اسلامی است و امروز به پاس این عزت آفرینی باید ظرفیت های موجود در این شهرستان را با مشارکت مردم به سمت و سوی بهتر و مفیدتر هدایت کرد.
مقام عالی دولت در استان خوزستان افزود: برای آبادانی منطقه باید به دور از اشتباهات دیگران برای خدمت هر چه بهتر تلاش کرد.
وی گفت:ورودی های شهرستان اندیمشک به عنوان دروازه خوزستان باید ساماندهی و زیبا سازی شوند و دستگاههای مربوطه در این زمینه برنامه ریزی کنند.
مقتدایی با تاکید بر اینکه برای ارتقای حقوق شهروندی باید ترانزیت بار از هسته مرکزی شهر اندیمشک به حاشیه هدایت شود افزود:برای توسعه بهتر شهرستان اندیمشک باید به سمت تقویت زیرساخت های گردشگری رفت و سرمایه گذاری ماندگار مردم در این زمینه اثرگذار است.
وی با تاکید بر تقویت بخش کشاورزی در منطقه گفت:احداث شهرک کشاورزی در شمال خوزستان به عنوان عامل پیوند سه شهر شوش،اندیمشک و دزفول می تواند در توسعه اشتغال اثرگذار باشد.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست در سخنانی گفت: استان خوزستان دارای مشکلات زیادی است که با همدلی و همزبانی باید مرتفع شوند.
صید عیسی دارایی افزود:اعتبارات ماده ۱۸۰ و سایر اعتبارات دستگاههای اجرایی هنوز پرداخت نشده که انتظار می رود استاندار خوزستان در این زمینه اقدام کند.
وی افزود:شهرستان اندیمشک در بخش بهداشت و درمان مشکلات زیادی دارد و اورژانس بیمارستان اندیمشک جوابگوی نیاز مردم نبوده و نارضایتی مردم را به همراه داشته است.
دارایی گفت:احداث یک اورژانس در بیمارستان می تواند بخش زیادی از مشکلات درمانی این شهرستان را مرتفع نماید.
نماینده اندیمشک افزود:شهرداری اندیمشک ورشکسته است و علیرغم تلاش خوب شورای اسلامی شهر و شهردار هنوز هم مشکلات شهرداری پا برجاست و درآمد شهرداری اندیمشک با هزینه هایش هم خوانی ندارد.
وی با انتقاد از فروش زمین های تحت مالکیت شهرداری اندیمشک افزود:شهرداری اندیمشک حدود ۲۰ سال است حسابرسی نشده و شهردار و شورای اسلامی این شهر میراث دار یک شهرداری ورشکسته می باشند.
دارایی گفت:روستاهای بخش الوار اندیمشک علیرغم وجود سدهای کرخه و دز و سایر چشمه های موجود هنوز هم با تانکر آبرسانی می شوند که در شان این شهرستان نیست ضمن اینکه در اجری طرح گازرسانی به این منطقه شاهد بی عدالتی هستیم.
وی به مشکل نارضایتی اهالی بخش الوار گرمسیری ناشی از اقدام اداره منابع طبیعی اشاره کرد و گفت:مشکلات مردم در این حوزه باید رسیدگی و مرتفع شوند.
فرماندار اندیمشک هم گفت:این شهرستان از ظرفیت گردشگری و کشاورزی بسیار خوبی برخوردار است.
حمیدرضا گودرزی با اشاره به لزوم تجهیز گلوگاه پل زال برای ایجاد امنیت بیشتر در این نقطه گفت:زیرساخت های امنیتی و اجتماعی اندیمشک با همت مسوولان ذیربط باید تقویت شوند.
وی گفت:شهرداری اندیمشک با بدهی بالای ۴۰۰ میلیارد ریالی برای خدمات رسانی مطلوب به شهروندان با مشکل کمبود اعتبار مواجه است.
گودرزی افزود:بهسازی جاده های اندیمشک و رفع مشکلات جاده ای و گره های ترافیکی از جمله اقداماتی است که در شهرستان اندیمشک اجرا شده است.
فرماندار اندیمشک گفت:سالن ورزشی شهید سروندی مدتهاست بدلیل نبود اعتبار ناتمام مانده و با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد نیازمند ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل است.
وی در ادامه به تشریح برخی طرح ها و پروژه های نیمه تمام از جمله طرح جامع آبرسانی ، سد مخزنی بالارود ، استخر کوی شهدا و پل شهدای چهار آذر پرداخت.
فضل الله باقری رییس شورای اسلامی شهر اندیمشک و محمد رضا پاپی شهردار اندیمشک نیز در این نشست به تشریح خدمات و مشکلات شهرداری اندیمشک پرداختند.
شهرستان اندیمشک با ۱۷۰ هزار نفر جمعیت در شمال خوزستان واقع است.