مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان: سالانه هفت هزار نفر متقاضی انتقال از استان هستند
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: سالانه هفت هزار نفر ار نیروهای آموزش و پرورش متقاضی انتقال از این استان هستند.
محمد تقی زاده پنج شنبه در آیین افتتاح درمانگاه فرهنگیان اهواز اظهار کرد: اگر خدمات رفاهی، ورزشی، آموزشی و درمانی در ابعاد مختلف توسعه یابد نیروهای ما به دنبال مهاجرت و دستیابی به شرایط بهتر در سایر استان ها نمی روند.
وی افزود: توسعه مراکز درمانی از جمله اولویتهای جامعه و به ویژه آموزش و پرورش است و کمبود این نوع امکانات همواره باعث مهاجرت نیروهای خوب و با تجربه آموزش و پرورش از استان شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان تصریح کرد: امسال برای یک میلیون دانش آموز خوزستانی تنها ۴۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است که این مبلغ حتی برای تهیه وسایل اولیه آموزشی مانند گچ و مواد بهداشتی هم کافی نیست.
وی به مطالبات بیش از دو هزار میلیارد ریالی آموزش و پرورش خوزستان از شرکتها، کارخانجات و شهرداریها از سال ۷۱ تا کنون اشاره کرد و گفت: در صورت پرداخت این مبلغ تمام مشکلات سخت افزاری آموزش و پرورش استان قابل حل می باشد.
تقی زاده افزود: در حال حاضر شهرداری اهواز ۳۱۰ میلیارد ریال ، پتروشیمی بندر امام (ره) ۶۰۰ میلیارد ریال و سازمان برق ۹۰ میلیارد ریال به آموزش و پرورش بدهکار هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: با برگزاری جلسه ای با شورای دستگاههای نظارتی شامل رییس کل دادگستری، مدیر کل دیوان محاسبات، بازرسی و مدیر کل اطلاعات و با دعوت از شرکتهای بدهکار، اعلام شد در صورت پرداخت نشدن طلب آموزش و پرورش، حساب شرکتهای مذکور مسدود می شود.
وی اضافه کرد: قرار بر این است که تا هفته آینده ۱۰ میلیارد ریال از حساب شهرداری برداشت شود.
تقی زاده ادامه داد: برای بقیه شرکتها و نهادهای بدهکار مراحل قانونی در حال انجام است.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان خاطرنشان کرد: اگر آموزش و پرورش اولویت اول کشور و استان باشد مسائل و مشکلات به ویژه در خوزستان به علت داشتن جغرافیای ناآرام و گذراندن دوران جنگ تحمیلی حل می شود.
وی اظهار کرد: در حال حاضر خوزستان رتبه سوم را از نظر تعداد بی سواد در کشور دارد.
مدیر عامل درمانگاه فرهنگیان اهواز نیز در این آیین گفت: این درمانگاه با هدف بهبود وضعیت کیفی و کمی خدمات رسانی بهداشتی و درمانی به فرهنگیان و دسترسی بهتر بیماران به خدمات پزشکی راه اندازی شده است.
محمد ممبینی ابراز امیدواری کرد: کمبودهای مربوط به تجهیزات و امکانات با حمایت مسوولان ذیربط برطرف شود.
این درمانگاه شامل بخش های دندانپزشکی، چشم پزشکی، متخصص داخلی، پزشک عمومی، زنان و زایمان، اعصاب و روان، کلیه و مجاری ادراری، قلب و عروق، بینایی سنجی، گفتار درمانی، کارشناس تغذیه و ارتوپدی و آرتروپلاسی است که به صورت شبانه روزی به جز عصرهای پنج شنبه و جمعه ها آماده ارائه خدمت به مردم می باشد.