استاندار خوزستان: دست اندرکاران انتخابات زمینه حضور حداکثری مردم را فراهم کنند
مقتدایی خواستار تلاش عوامل و دست اندرکاران انتخابات برای فراهم سازی زمینه حضور حداکثری مردم شد.
استاندار خوزستان گفت: اگر مردم از صیانت از آرایشان مطمدن شوند حضور فعالی در انتخابات خواهند داشت بر همین اساس مسوولان برگزاری انتخابات باید زمینه حضور حداکثری مردن در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را فراهم کنند.
عبدالحسن مقتدایی روز چهارشنبه در نشست شورای اداری استان که در سالن شهید هاشمی استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به تشکیل ستاد در استان خوزستان اظهار کرد: شرایط در استان به گونه ای فراهم شود که مردم احساس همراهی و دلگرمی داشته باشند.
وی با بیان اینکه فرمانداران و هیات نظارت بر انتخابات باید نهایت دقت را در برگزاری این انتخابات را داشته باشند گفت: امکانات دولتی و نظام نباید بر علیه و یا به نفع کاندیداها به کار گرفته شود.
مقتدایی در ادامه با تاکید بر برگزاری مناسب برنامه های سوم و چهارم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت دزفول بیان کرد:این موضوع باید به صورت پررنگ برگزار شود.
استاندار خوزستان در خصوص کارهای عمرانی استان هم گفت: با وجود کم شدن اعتبارات عمرانی در کشور ولی حجم و میزان کار و تعداد پروژه های جدید در این استان کاهش نداشته است و این جزو افتخارات مدیران این استان است.
وی افزود: قرار است مستندی از طرح ۵۵۰ هزار هکتاری استان خوزستان تهیه شود که در آن تمام مستندات و مراحلی که از زمان صدور فرمان رهبر فرزانه انقلاب تا زمان اجرای طرح طی شده است، دیده شود.
وی افزود: با وجود اینکه شاهد اجرای طرح های توسعه بسیاری در سطح ملی بوده ایم اما به ندرت طرحی وجود داشته است که معارضینی نداشته باشد و در تعارض با بخشی از جامعه قرار نگیرد که طرح ۵۵۰ هزار هکتاری تنها طرحی است که هرچند محدودیتی در آن ایجاد شد اما تعارضی با منافع هیچ مجموعه ای نداشته است.
مقتدایی ادامه داد: هدف ما این است که با توجه به درخواست مردم این طرح را در نقاط دیگری نیز اجرا کنیم.
در این جلسه معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری خوزستان با بیان اینکه پیاده سازی دولت الکترونیک تحولی عظیم در دولت به وجود آورد، گفت: دولت تدبیر و امید در راستای تحقق دولت الکترونیک این طرح را در قالب دو مصوبه تهیه و تصویب کرد که از سال گذشته کار شده است.
علی عماد افزود: به منظور تسریع پیاده سازی دولت الکترونیک اقداماتی در استان شروع شد که برگزاری کلاس های توجیهی برای ۵۰ دستگاه از جمله این اقدامات بود؛ از این دستگاه ها ۲۹ دستگاه در استان کارگروه ویژه تشکیل دادند و هفت دستگاه اقدام به تکمیل فرم شناسنامه خدمات کردند.
وی گفت: از مهمترین اقدامات انجام شده در راستای تحقق دولت الکترونیک اجرای طرح احراز هویت بر خط ایت که توسط سازمان ثبت احوال صورت گرفت و دیگری توسعه خدمات دولت در دفاتر پیشخوان است.
معاون استاندار خوزستان با اشاره به انتخاب استان خوزستان برای پیاده سازی مدرک تحصیلی کارکنان به عنوان پایلوت، بیان کرد: برون سپاری در سازمان ها و دستگاه های دولتی یک ضرورت است که کار فکری در دستگاه ها توسعه یابد؛ سازمان ها نیز لازم است در احصا، اصلاح و الکترونیک کردن خدمات خود اقدام کنند.
عماد ادامه داد: تا کنون در بخش اطلاع رسانی ۳۲ درصد و در بخش خدمات رسانی ۱۴ درصد توانستیم خدمات را توسط دولت الکترونیک ارائه دهیم که بانک ها در این قضیه پیشرو بوده اند و دستگاه های اجرایی از برنامه بسیار عقب هستند.
وی با بیان اینکه دولت الکترونیک ۱۰ سال است که در کشور مطرح است اما پیاده سازی نشده بود، گفت: باید بتوانیم با ارائه خدمات خوددر دولت الکترونیک رضایت مردم را فراهم کنیم.
همچنین در این جلسه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان اظهار کرد: نقشه راه دولت الکترونیک بر اساس مصوبه شورای عالی ارتباطات و اطلاعات تدوین شده است که بتوان دولتی حکمران به جای تصدی گر و کار آفرین به جای خدمت رسان داشته باشیم.
علیرضا ملکی جهان افزود: دولت الکترونیک به دنبال کوچک کردن دولت و یا بزرگ کردن فناوری و اطلاعات نیست بلکه به دنبال خدمت رسانی به مردم با همزبانی است.
وی گفت: در استان خوزستان ۱۴ خوشه برای دستگاه ها با یک هزار و ۴۰۰ خدمت تعریف شده است که از طریق دولت الکترونیک با تشکیل کارگروه در ۳۰ دستگاه ارائه دهیم.
فرمانداران شهرستان ها حتما نسبت به تشکیل کارگروه شهرستانی اقدام کنند که اعضا از شهرستان ها بازدید خواهند کرد
مدیرکل ثبت احوال خوزستان نیز اظهار کرد: طرح احراز هویت بر خط در سال ۹۲ توسط استانداری خوزستان به وزارت کشور ارائه شدد که استان های خوزستان و قم به عنوان پایلوت برای اجرای این طرح درنظر گرفته شدند.
بهنام مریدی گفت: دستگاه هایی که ارتباط برخط آنها برقرار است موظفند که تمام کارهای ارباب رجوع را سامانه محور کنند و از گرفتن مدرک خودداری کنند و دستگاه هایی که این ارتباط را ندارند باید از یکم خرداد ماه نسبت به برقراری این ارتباط اقدام کنند.
وی افزود: در استان خوزستان در سال گذشته بیش از ۱۲۰ هزار کارت ملی هوشمند صادر شد که در کل کشور حدود دو میلیون کارت صادر شده است؛ در سال جاری نیز حدود هفت میلیون کارت ملی هوشمند در کشور صادر می شود که امیدواریم سهم استان خوزستان مناسب باشد.