رئیس انجمن هنرهای نمایشی خوزستان درباره سالن های اجرای نمایش توضیح داد
رئیس انجمن هنرهای نمایشی خوزستان گفت: هر جا که دولت پای خودش را از تصدیگری و اداره کردن بیرون بکشد قطعا اتفاقات خوبی خواهد افتاد.
محمد مالی بیان کرد: بر اساس برنامه پنج ساله و بودجه سالیانه که در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، مقرر شد که مکانها و تاسیسات فرهنگی به بخش خصوصی واگذار شوند. شکل و فرآیند واگذاری مکانهای فرهنگی که بر اساس قانون مشخص شده است باید یا به شکل مزایده یا به شکل واگذاری به انجمنها باشد. وزارتخانه در استانهایی که سالها واگذاری را آغاز کرده موفق بوده است.
وی افزود: حساسیت جامعه هنری شهر اهواز و استان خوزستان به این دلیل بود که شهر اهواز به جهت دارا بودن فضاهای فرهنگی و هنری شهر بسیار فقیری است. بضاعت سختافزاری ما از میانگین استاندارد کشور هم کمتر است. تنها مجموعههای قابل استفاده برای تئاتر و گاه موسیقی استان تالار آفتاب و تالار آینه است که با وجود این که مجموعههای پیر و به طور قطع میتوان گفت غیراستاندارد هستند همین مجموعهها بضاعت تئاترند.
رییس انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان اظهار کرد: به همین دلیل در جامعه فرهنگی و هنری یک حساسیت و نگرانی به وجود آمد که شاید با واگذاری تالارها به بخش خصوصی شاهد دور شدن این تالارها از کارکرد و هویت اصلیشان که اجرای تئاتر و نمایش و برنامههای فرهنگی است باشیم.
او تشریح کرد: در همان روزهای اول به وجود آمدن زمزمههای واگذاری تالارها به بخش خصوصی با اداره ارشاد رایزنی کردیم و در جریان دغدغههای ارشاد قرار گرفتیم و این آمادگی را به اداره ارشاد اعلام کردیم که در صورت نیاز حتی در همان فرآیند مزایده هم شرکت خواهیم کرد.
مالی با اشاره به این که مزایده این دو تالار دو بار برگزار شد اما متقاضی در بخش خصوصی نداشتند گفت: اداره ارشاد وارد فاز بعدی واگذاری قانونی این دو تالار شد و آن هم واگذاری آنها به انجمن هنرهای نمایشی است که از تلاش، توجه، تدبیر و همراهی آقای قنواتی، مدیر کل ارشاد استان، تشکر میکنم.
رییس انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان خاطرنشان کرد: در سنوات گذشته اداره ارشاد در بحث واگذاری تالارها به هنرمندان اعتماد کرده و ما هم درصدد هستیم جواب این اعتماد را که به مجموعه انجمن هنرهای نمایشی شده بدهیم.
وی با بیان این که قدم بعدی انجمن هنرهای نمایشی این است که تالارهای آفتاب و آینه را احیا کند افزود: این تالارها احتیاج به تعمیر اساسی، بهسازی و استانداردسازی دارند که برای قابل استفاده شدن مهیا شوند. همچنین در حال اندیشیدن تمهیداتی هستیم تا بشود با شرایط اقتصادی مناسب ظرف مدت کوتاه سه تا شش ماه آینده این دو تالار را تعمیر اساسی کنیم و از وضعیت فعلی نجات دهیم.