فرسودگی خطوط شهری انتقال آب سبب بی کیفیت شدن آب اهواز است
نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: فرسودگی خطوط شهری سبب اختلاط بین آب های زیر زمینی و آب ها لوله کشی شده و نتیجه آن کاهش کیفیت آب آشامیدنی منازل است.
سید شریف حسینی ، درباره بیکیفیت بودن آب آشامیدنی این کلانشهر اظهار داشت: وجود ۳۳ درصد آبهای جاری کشور این ذهنیت را ایجاد میکند که آب خوزستان از سایر نقاط کشور با کیفیتتر است.
وی افزود: این ذهنیت به ویژه در کلانشهر اهواز که بزرگترین رودخانه کشور یعنی کارون از آن عبور میکند، بیشتر است اما در واقعیت مشکلات آب آشامیدنی در این شهر و شهرستانهای جنوبی خوزستان بیشتر از سایر نقاط کشور است.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از دلایل این معضلات این است که فرسودگی خطوط شهری سبب اختلاط بین آبهای زیر زمینی و آبها لوله کشی شده و نتیجه ان کاهش کیفیت آب آشامیدنی منازل است.
وی بیان کرد: اولویت اداره کل آب و فاضلاب اهواز باید نوسازی شبکههای انتقال آب درون شهری باشد و با بهسازی خطوط انتقال آب اصلی و فرعی کیفیت آب این کلانشهر را بهبهود بخشد.
حسینی عنوان کرد: گلایههای مردم به دست نمایندگان رسیده و اعتبارات خوبی در این باره تخصیص یافته است اما متأسفانه اقدامات اداره آبفای اهواز تاکنون رضایت بخش نبوده است.
وی در پاسخ به این پرسش که عوامل شرکت آب و فاضلاب اهواز اعتقاد دارند کاهش دبی آب رودخانههای خوزستان عامل اصلی بیکیفیت شدن آب اهواز است، اظهار داشت: این موضوع میتواند یکی از عوامل بیکیفیت شدن آب آشامیدنی اهواز باشد اما اگر دبی آب افزایش پیدا کند باز هم اعلام میکنند که آب گل آلود میشود و نمیتوان آن را تصفیه کرد.
نماینده مردم اهواز با بیان اینکه وزارت نیرو متولی کنترل دبی رودخانهها است، تصریح کرد: اداره کل آبفا زیر مجموعه این وزارت خانه است و باید با تعامل درون سازمانی میزان دبی رودخانهها را با رهاسازی آب از پشت سدها کنترل کنند تا آب با کیفیت به دست مردم برسد.
وی افزود: برطرف کردن مشکلات درون سازمانی وزارت نیرو تنها عاملی است که سبب افزایش کیفیت آب اهواز شود.