نمایندگان خوزستان و ۳۰ سال گرد و غبار!

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: حل مشکل ریزگردها همانگونه که به وجود آمدن آن ناشی از۲۰ – ۳۰سال تغییرات در طبیعت بوده بازگشت به شرایط اولیه هم نیازمند زمان مناسبی است.

مدیرکل محیط زیست خوزستان: حل مشکل ریزگردها ۳۰ سال زمان می برد

احمدرضا لاهیجان زاده روز دوشنبه اظهار داشت: شاید این برگشت غیرممکن باشد اما نزدیک شدن به شرایط اولیه هم به گذر زمان مناسب نیاز دارد.

وی گفت: تمام دستگاه های اجرایی بر اساس مصوبه هیات دولت لازم است اقدام های خود را در این چارچوب شروع کنند و تحمل چنین زمانی برای مردم آنگاه قابل قبول است که شاهد انجام اقدام ها باشند که در صورت انجام، مردم با مسایل آشنا هستند و تحمل می کنند.

لاهیجان زاده افزود: در مصوبه اسفند گذشته وظایف سازمان جنگل ها، هواشناسی، وزارتخانه های نفت و نیرو و نیز سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه ریزگردها مشخص شده است.

وی اظهار کرد: یک سری اقدام ها به این بر می گردد که فعالیت های قبلی باید اصلاح شود و یک سری فعالیت های جدید است که باید اتفاق بیفتد که این دو در کنار هم وضعیت را به شرایط مطلوب نزدیک می کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان این که کانون گرد و غبار بهمن ۱۳۹۳ داخلی بود گفت: بر اساس تکرار روزهایی که پدیده گرد و غبار اتفاق می افتد نزدیک به ۸۰درصد آن منشاء خارجی دارد یعنی اگر در طول سال ۵۰ روز آلودگی داریم ۸۰درصد منشا خارجی دارد و به طور عمده از سمت عراق و عربستان است.

بنا به این گزارش تندباد شدیدی همراه با وقوع پدیده گرد و غبار با میزان آلودگی ۸۳۰ میکروگرم بر متر مکعب و حدود ۵.۵ برابر حدمجاز ، اهواز و برخی شهرهای غربی استان را درنوردید.

صید عیسی دارایی: بالای سرت شمشیر بگیرند، اسمش مذاکره نیست/کنترل ۲۴ ساعته ایران که بازی بردبرد نیست

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه موافق مذاکره در شبح تهدید نیستم اظهار داشت:هر مذاکره ای که همراه تهدید باشد از لحاظ عقل و حقوق بین الملل باطل است.
وی ادامه داد:مذاکره ای که بالای سرت شمشیر بگیرند و بگویند باید اینگونه باشد که ما می گوییم که دیگر اسمش مذاکره نیست.
دارایی تصریح کرد:مذاکره وقتی صورت می گیرد که چند کشور روی میز مذاکره با احترام متقابل مسائل خود را مطرح کنند و در خصوص آن گفتگو کنند.
وی با رد اظهارات آمریکایی مبنی بر بازدید های نامحدود از مراکز ایران گفت:من مخالف این هستم که طرف مقابل از تاسیسات مابخواهد دائما بازرسی کند این نشان دهنده بی اعتمادی آنها به ماست.
نماینده اندیمشک تاکید کرد:دلیل ندارد هر روز از مراکز ما بازدید داشته باشند این قلدر بازی ها طرف مقابل است که هر زمان و هرجا که دلش بخواهد را مورد بازرسی قرار دهد.
وی ادامه داد:اگر قرار باشد این اتفاق بیفتد که ما را ۲۴ ساعته کنترل کنند که دیگر بازی برد برد به آن نمی گویند که مدنظر رئیس جمهور است.
اسماعیل جلیلی :قانون بهبود مستمری کسب و کار به دولت ابلاغ می‌شود

نماینده مردم مسجدسلیمان اظهار داشت: جلسه کمیسیون ویژه تولید ملی و نظارت بر سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی امروز صبح برگزار شد.

وی افزود: این جلسه با حضور نماینده دولت، نماینده مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، نماینده اتاق بازرگانی ایران، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و اعضای این کمیسیون برگزار شد.

سخنگوی کمیسیون ویژه تولید ملی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: رسیدگی به ایرادات شورای نگهبان درباره طرح نحوه پیگیری تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از محورهای جلسه امروز بود که پس از انجام اصلاحات این طرح به تصویب کمیسیون رسید.

وی بیان کرد: در این جلسه گزارش عملکرد دولت و اتاق بازرگانی ایران نسبت به قانون بهبود مستمری کسب و کار قرائت و مقرر شد آئین نامه‌های این قانون در کوتاه‌ترین زمان به دولت ابلاغ شود.

نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت شرکت صدرا به عنوان شرکت واگذار شده براساس اصل یکی دیگر از محورهای جلسه امروز بود.

جلیلی اظهار داشت: شرکت صدرا به دلیل مشکلات عملکردی در پروژه‌ها با معضلات بسیاری مواجه شده و در حال ورشکستگی است.

سیدراضی نوری : صادرات محصولات آب‌بر با صرفه‌جویی منافات دارد

نماینده مردم شوش بر مسأله آمایش سرزمین نیز تأکید کرد و گفت: آمایش سرزمین نه تنها برای کشاورزی بلکه برای هر برنامه دیگری در کشور یک نقشه راه است و مناطق استراتژیک را به ما نشان می‌دهد.
او ادامه داد: درست است که آمایش سرزمین دیده شده، نقاط ضعف و قوت بررسی شده و الگوی کشت در مناطق مختلف مورد توجه قرار گرفته اما این کار زحمت بزرگی است که انجام شده اما مسکوت مانده و در گوشه‌ای کنار گذاشته شده که این مسأله ظلمی در حق مجموعه امنیت غذایی است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: برای این‌که بتوانیم خواسته‌هایمان در بخش کشاورزی را اجرایی کنیم اجباراً باید از طریق آمایش سرزمین و تعریف الگوی کشت عمل کنیم. چرا که بدون نقشه راه نمی‌توانیم هر هدفی را تعریف کنیم. اگر بخواهیم کاری که در بخش کشاورزی انجام می‌دهیم بعدها نتیجه بخش باشد، کشت باید بر اساس آمایش سرزمینی باشد و الگوی کشت را رعایت کنیم.
نماینده مردم شوش به بحران آب نیز اشاره کرد و افزود: بحران آب واقعیتی است که انکار آن امکان‌پذیر نیست؛ در برخی موارد حتی سفره‌های زیرزمینی خالی شده‌اند لذا ما باید مصرف آب را مدیریت کنیم. در حال حاضر بیشتر مصرف آب در بخش کشاورزی است و الگوی مصرفمان نیز درست نیست که باید بتوانیم از آبیاری نوین استفاده کنیم.

https://hoorkhabar.ir/569871کپی شد!
87
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.