نماینده مجلس: استانی شدن انتخابات مجلس موجب کاهش مشارکت مردم می شود

یک نماینده مجلس با بیان اینکه استانی شدن انتخابات مجلس موجب کاهش مشارکت مردم می‌شود، گفت: با برگزاری استانی انتخابات بستری فراهم می‌شود که به سمت و سوی انتخابات حزبی پیش رویم.

محمد مهدی زاهدی با اشاره به طرح استانی شدن انتخابات مجلس، اظهار داشت: هر طرح یا لایحه‌ای که ارائه می‌شود دارای معایب و مزایایی است که باید هر دو در نظر گرفته شوند.
وی افزود: ما نمی‌توانیم بگوییم که همه قوانین کشور بدون ضعف هستند اما مهم این است که باید برآیند آنها را با هم محاسبه کنیم و در نظر بگیریم و بر اساس برآیند اظهارنظر کنیم.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه تصریح کرد: طرح استانی شدن انتخابات مجلس نیز همینطور است، برخی نقاط ضعف این طرح را می‌توان با کار رسانه‌ای جبران کرد؛ به عنوان مثال گفته می‌شود که مشارکت مردم در انتخابات با برگزاری انتخابات مجلس به صورت استانی به ویژه در شهرهای کوچک کاهش می‌یابد، اگر رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما بیایند و در مورد این موضوع تمام تلاشش‌شان را به کار گیرند حتماً مشارکت مردم بالا می‌رود و اتفاقاً روح جمعی به کمک این موضوع می‌آید و آن ضعف را جبران می‌کند.
وی اضافه کرد: گفته می‌شود اگر طرح استانی شدن انتخابات مجلس به تصویب برسد، نمایندگان مجلس دیگر نمی‌توانند مانند سابق با مردم ارتباط برقرار و مشکلات آنان را برطرف کنند، ارتباط با مردم دو نوع است یکی برای انجام کارهای مردم و دیگری انعکاس مشکلات مردم به مسئولان است، یقین دارم با توجه به اینکه این نمایندگان استانی نیستند بلکه بهتر است بگوییم شهرستانی هستند و از هر شهرستانی یک نماینده وجود خواهد داشت لذا ضمن آنکه در نماینده منتخب در شهرستان حضور خواهد داشت، در استان هم مقبولیت خواهد داشت.
زاهدی تصریح کرد: حُسن استانی شدن انتخابات مجلس در این است که نمایندگان منتخب می‌توانند برای حل مشکلات مردم به همه شهرستان‌ها و استان‌ها بروند، با تصویب استانی شدن انتخابات مجلس تمام نمایندگان استان باید یکپارچه به دنبال منافع ملی باشند نه اینکه یکی از نمایندگان بخواهد تلاش کند که به دنبال منافع شخصی خودش باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با استانی شدن انتخابات مجلس بستری فراهم می‌شود که در آینده‌ای نه چندان دور به سمت و سویی پیش برویم که انتخابات به صورت حزبی برگزار شود و این طرح واسطه‌ای خواهد شد بین برگزاری انتخابات به صورت حزبی و برگزاری انتخابات به صورت فعلی.

https://hoorkhabar.ir/569147کپی شد!
97
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.