اشتغال پایدار، هدف ایجاد منطقه ویژه نفت و گاز در خوزستان
علی کرانی رئیس انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان، اظهار کرد: در این راستا کارگروهی با حضور نمایندگانی از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، شرکت ملی حفاری، دانشگاه شهید چمران و دانشگاه صنعت نفت تشکیل و مقرر شد به صورت جدی در این زمینه فعالیت شود و انجمن نیز مسولیت دبیرخانه این کارگروه را بر عهده داشته باشد.
وی افزود: با ایجاد این منطقه باید در بخش نفت و گاز به سمت فعالیتهای دانش بنیان برویم و صنعت استان را فراتر از تامین نیازهای داخلی رشد دهیم و علاوه بر رویکرد تامین نیازهای داخلی باید به موضوع صادرات به کشورهای همسایه نیز توجه کنیم.
کرانی تصریح کرد: بیشتر دانشجویان پس از فارغ التحصیل شدن آشنایی چندانی با کار عملی و بازار کار ندارند که با ایجاد این منطقه، آنها میتوانند با استفاده از دانش و به صورت عملی وارد بازار کار شوند و به فعالیت بپردازند و این مساله افزایش اشتغال و بهبود فضای کار فارغ التحصیلان را به دنبال دارد.
وی عنوان کرد: وجود خلاءهای فراوان در صنعت نفت، قطب بودن خوزستان در زمینه تولید نفت و ظرفیتهای موجود از دلایل ایجاد این منطقه به شمار میرود.
کرانی ادامه داد: با توجه به ظرفیت بالای سازندگان تجهیزات نفت و گاز در استان باید خرید و تمام نیازهای شرکتهای بزرگ همچون شرکت ملی حفاری و مناطق نفتخیز جنوب از طریق تولیدکنندگان داخل استان تامین شود. استفاده و بهرهمندی شرکتهای بزرگ درون استان از امکانات و فرصتهای استان، مهمترین دغدغه تشکیل این منطقه بوده است و انتظار داریم تا جایی که ممکن است برای رفع نیازها به تولیدکنندگان بومی مراجعه شود.
رییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان با اشاره به توانایی سازندگان بومی در زمینه ساخت دکل حفاری خشکی، گفت: با استفاده از صنایع تولیدی استان میتوان اقتصاد استان را تقویت کرد و مانع خروج بسیاری از اعتبارات به خارج از استان شد.