افزایش ۷ درصدی ارائه خدمات درمان در خوزستان
دکتر ایرج نظری در نشست خبری هفته سلامت، اظهار کرد: در گذشته بسیاری از بیماریها ناشی از عدم توسعه یافتگی و عدم آشنایی مردم در زمینه بهداشت بوده و بیشتر بیماریها از نوع واگیردار و عفونی بوده اند ولی امروزه شکل بیماریها کاملا تغییر یافته است و بیماریهای شایع، بیماریهایی چون قلبی و عروقی، چاقی و دیابت هستند.
وی ادامه داد: بیماریهای قلبی، سرطانها و تصادفات سه عامل بزرگ مرگ و میر در کشور به شمار می روند بنابراین تلاش ما در جهت جلوگیری از ایجاد بیماری است و در این زمینه تلاشها باید به صورت همه جانبه در جامعه صورت گیرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص طرح تحول سلامت اظهار کرد: در مراکز درمانی تحول ویژه ای رخ داده به طوری که در سال گذشته، ۷۱ متخصص را به شهرهای مختلف اعزام کردیم و همچنین ارائه خدمت در بحث درمان ۷ درصد افزایش یافت.
نظری عنوان کرد: بسیاری از افراد مبتلا به بیماریهایی چون سرطان به دلیل هزینه های بالای درمان، توانایی ادامه درمان را نداشتند ولی با حمایت از آنها، مراجعه ها دوباره انجام شد و در این بخش ۲۰ درصد مراجعات بیماران سرطانی افزایش گرفته است. در بخش بیماریهای خاص نیز با همین رویکرد روند مراجعه افزایش یافت.
وی گفت: البته با این آمار و ارقام نباید تصور داشت که بار بیماری جامعه افزایش یافته بلکه افزایش توانایی ارائه خدمت موجب شده که بیماران استان خوزستان برای درمان به جاهای برخوردار دیگر مراجعه نکنند و این روند، عدالت و دسترسی عادلانه به خدمات سلامت را نشان می دهد.