گردشگری آبی در مرز ایران و عراق
ولی الله حیاتی اظهار داشت: به دستور استاندار خوزستان تحولی عظیم در حوزه گردشگری آبی خرمشهر رخ داده است.
وی تصریح کرد: در راستای اجرای سیاستهای استاندار خوزستان مبنی بر توسعه گردشگری آبی شهرستان و معرفی فرهنگ بومی و محلی این خطه، از ۲۸ اسفند ۹۳ سفرهای آبی راهاندازی شد.
فرماندار خرمشهر از راهاندازی گردشگری دریایی در مرز مشترک ایران و عراق در خرمشهر خبر داد و عنوان کرد: برای نخستین بار با کشتی زیبا و مجهز برلیان که از نوع کروز است، گردشگری در رودخانه اروند رود و مرز مشترک با عراق تا منطقه امالرصاص و آبادان در نظر گرفته شده که از این طریق هموطنان عزیز میتوانند از جاذبههای زیبای اروند رود و کارون لذت ببرند.
این مسؤول ظرفیت این کشتی را ۲۴۰ نفر اعلام کرد و افزود: از ابتدای تعطیلات تاکنون ۱۲ سفر آبی با پذیرایی یک وعده غذایی انجام شده و تعداد سه هزار نفر در این تورهای آبی شرکت کردهاند.
حیاتی ادامه داد: رودخانه زیبای کارون که از شهرهای مختلف استان خوزستان عبور میکند، به دلیل بندری بودن خرمشهر و کشتیهای پهلو گرفته و لنجهای در حال حرکت زیبایی کارون را در این شهر دو چندان ساخته و جاذبهها و زیبایی بسیار زیادی را خلق کرده است.
وی با بیان اینکه وجود این مناظر بدیع در کشور بینظیر است بر لزوم بهرهگیری از این ظرفیت عظیم گردشگری تاکید کرد و افزود: به همین منظور از ظرفیت لنجهای صیادی ۳۰ نفره و اتوبوسی ۷۰ نفره نیز برای گشتهای آبی استفاده شده تا تعداد بیشتری از مسافران نوروزی بتوانند از این تورها استفاده کرده و لحظات خاطرهانگیزی را تجربه کنند.
فرماندار خرمشهر از کشتی رستوران سوزانیا به عنوان یکی دیگر از جاذبههای آبی این شهر نام برد و در ادامه خاطرنشان کرد: هفت اسکله قایقرانی برای گردشگری آبی در رودخانه زیبای کارون، در نظر گرفته شده که این اسکلهها دارای قایقهایی با ظرفیت هفت سرنشین و مجهز به جلیقههای نجات است.
حیاتی بر راهاندازی گشتهای ویژه آبی تاکید کرد و گفت: امسال نیز همانند سالهای پیش گشت دریایی و امداد و نجات در رودخانه کارون در حال خدمترسانی به مهمانان نوروزی و کاروانهای راهیان نور هستند تا با نظارت دقیقتر و ایمنی بیشتری را در این رودخانه تامین کنند