اردوهای راهیان نور باید به حرکتی منطقه ای و جهانی بدل شود

یک عضو مجلس خبرگان رهبری معتقد است که راهیان نور قابلیت جهانی شدن را دارد و مسئولان باید بیش از پیش کوشا باشند.
آیتالله کعبی با تاکید بر اینکه راهیان نور یک حرکت خودجوش مردمی الهی است،گفت: راهیان نور یک حرکت فرهنگی است که میتواند تداوم بخش مسیر صحیح انقلاب اسلامی در پرتو راه شهیدان براساس ایمان و تقوا باشد.
وی با اشاره به اینکه هرساله شاهد بیشتر عمق بخشیدن به راهیان نور هستیم اظهار کرد: یکی از حرکتهای خوب فرهنگی تداوم و استفاده از ظرفیت راهیان نور است.
آیتالله کعبی با اشاره به اینکه نباید انتظار دولتی شدن راهیان نور داشته باشیم،ادامه داد: اینکه انتطار نظم و ساماندهی دولتی بشود در اردوهای راهیان نور باشیم خواسته زیادی است، اما همه نهادها و همه ی مسئولان نظام باید از اردوهای راهیان نور پشتیبانی و این حرکت را تقویت کنند.
این عضو مجلس خبرگان با بیان بخشی از بیانات امام خامنهای پیرامون راهیان نور افزود: امام خامنه ای در بیاناتشان از اردوهای راهیان نور به عنوان سنت حسنه الهی نام برندند و مسئولان را به جلوگیری از فراموش شدن و تحریف تاریخ جنگ امر کردند.
وی در ادامه اردوهای راهیان نور را سبب تداوم راه صحیح دفاع مقدس و باعث ماندگاری ارزشهای دفاع مقدس عنوان کرد و افزود:ظرفیت ارزشهای دفاع مقدس خیلی بیشتر از اینها است و باید این حرکت ملی را به یک حرکت منطقهای و حتی جهانی تبدیل کرد.