استاندار خواستار شد: تدوین چارچوب طرح «استان پاک» در خوزستان
استاندار خوزستان بر نقش خانواده، مدرسه و دانشگاه در پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد.
عبدالحسن مقتدایی در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان که امروز (۵ اسفند ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: نباید از این نکته غافل شویم که اگر کسی به مواد مخدر مبتلا شد، حتما در یک بخش، فردی یا نهادی وظیفهاش را نسبت به آن شخص درست انجام نداده که این اتفاق افتاده است و باید کمک کرد تا وی به چرخه کار و زندگی برگردد.
وی افزود: در پیشگیری از مواد مخدر، تاکید همچنان بر خانواده، مدرسه و دانشگاه است و اگر در این سنین از فرد خوب مراقبت شود، ازدواج موفق صورت میگیرد ولی اگر مراقبت نشود به اولین تمایلات خود بله میگوید و به دام میافتد. یک نوجوان در اختیار خانواده، مدرسه و دانشگاه است. هر چند باید شناسایی کنیم که چرا وقوع اعتیاد بیشتر در بخشهای خدماتی اتفاق میافتد اما تمرکز باید روی آموزش و پرورش باشد.
مقتدایی بیان کرد: ادارات سال آینده باید گزارش دهند که در بخشهای پرآسیب خود چه کاری کردهاند. سال آینده ادارات باید هم موفقیتها و هم حجم آسیبهای خود را مشخص کنند تا موفقیتها به ادارات دیگر هم منتقل شود. نقاط تراکم آسیبها نیز باید شناسی شود؛ به نظر میرسد بعضی از نهادهای مشابه در مشاغل مشابه آسیبپذیرتر هستند که یکی از راههای پیشگیری از این روند، به هم زدن معادلات است.
وی اظهار کرد: در طرح استان پاک خود را برای یک کار کلان آماده کردهایم و نقشه راه هم مشخص است و میتوانیم کاری انجام دهیم تا نتیجه بهتری داشته باشیم.
استاندار خوزستان عنوان کرد: طرح استان پاک باید تا اوایل سال آینده به سرانجام برسد و حداقل چارچوب حرکتی خودمان را تدوین و عملیاتی کنیم.
وی تصریح کرد: گلهای هم که داریم درباره بحث جمعآوری قلیانها از سطح شهرها است که شاهدیم قلیانها جمعآوری نمیشود. میتوان قلیانها را معدوم نکرده و در مراکز دیگری استفاده شوند. خواهش میکنم هر جا قلیان دیدید، برخورد کنید.