خوزستان میزبان پنجمین کنگره طب رزم برگزار می شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: پنجمین کنگره علمی تروما و طب رزم و یادواره شهید دکتر رهنمون، ۷ و ۸ اسفندماه در محل بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) در دارخوین استان خوزستان برگزار می شود.
دکتر ایرج نظری با اعلام این خبر اظهار کرد: این برنامه های علمی و فرهنگی با همکاری نهادهای علمی و فرهنگی استان خوزستان و کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، جامعه جراحان ایران، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، معاونت بهداشت و درمان سپاه، فرماندهی بهداری نیروی زمینی سپاه، سازمان بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان و فرماندهی بهداری جنوب برگزار می گردد.
وی ادامه داد: این کنگره به منظور پاسداشت و یادآوری خدمات درمانی و با ارزشی که توسط جامعه خدوم پزشکان و جراحان در دوران دفاع مقدس ارائه می شده است و همچنین همراه با مراسم بزرگداشت شهید دکتر رهنمون که یکی از شهدای برجسته جامعه پزشکی است از سال ۸۸ بصورت سالانه در سرزمین مقاومت و ایثار خوزستان همیشه سرافراز برگزار می گردد.
نظری افزود: امسال نیز شاهد برگزاری پنجمین دوره این کنگره در تاریخ ۷ و ۸ اسفندماه در بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) واقع در منطقه دارخوین خوزستان خواهیم بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: در این کنگره از پشکسوتان و خانواده بزرگوار شهدای جامعه پزشکی و پزشکانی که مایل به شرکت در این کنگره هستند دعوت بعمل آورده ایم تا با حضور خود در این کنگره به عظمت و تاثیرگذاری علمی و فرهنگی آن بیفزایند. این کنگره از ساعت ۸ صبح روز پنج شنبه ۷ اسفندماه در محل بیمارستان صحرائی امام حسین (ع) آغاز به کار خواهد نمود و در بعدازظهر پنج شنبه در ساعت ۱۵ مراسم بزرگداشت و یادواره شهید دکتر رهنمون و در روز جمعه ۸ اسفندماه نیز ادامه کنگره طب رزم برگزار خواهد گردید.
وی تصریح کرد: در طی دو روز برگزاری کنگره در ۵ پانل علمی در ارتباط با آسیب های اعضای مختلف بدن در مواجهه با تروما و حملات شیمیایی است بحث و گفتگو می شود و در قسمت فرهنگی این برنامه مراسم ملی جایزه شهید دکتر رهنمون را برگزار می کنیم.
نظری گفت: با توجه به اینکه دو نهاد عمده درگیر در برگزاری کنگره، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و جامعه جراحان ایران می باشد، سعی کرده ایم که افرادی که در زمان جنگ حضور داشته اند در این کنگره به ارائه مباحث علمی مورد نظر بپردازند و در این بین دستیاران رشته های جراحی از حضور این عزیزان در بحث های علمی استفاده لازم را بعمل بیاورند.