شاکری : حضور مردم نشانه اوج ولایت‌مداری و ایثار مردم خوزستان است

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان گفت: با وجود گرد و غبار و ریزگردهای موجود که فضای اهواز را پر کرده بود اما مردم غیور اهواز از ابتدای صبح حضور سبز و فعالی در راهپیمایی ۲۲ بهمن داشتند و واقعا شعف و شادمانی مردم در این راهپیمایی دیده می‌شود.

قدرت‌الله شاکری  عنوان‌کرد: با وجود نامساعد بودن شرایط جوی انتظار نمی‌رفت این حضور خانوادگی مردم اهواز را در راهپیمایی شاهد باشیم اما جای تقدیر و تشکر است و این حضور مردم، اوج ولایت‌مداری و ایثار مردم شریف خوزستان به انقلاب‏، امام راحل و مقام معظم رهبری را نشان می‌دهد.

وی که به همراه جمعی از جهادگران دانشگاهی استان خوزستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور داشت، افزود: امیدوارم این صحنه‌ها یک حماسه و دلگرمی و چراغ راهی برای مسئولان باشد و توجه بیشتری به مردم و پیشرفت و توسعه استان داشته باشد.

https://hoorkhabar.ir/563783کپی شد!
75
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.