خوزستان ۲۳ سال عقب است / مگر اینکه با کار مضاعف عقبافتادگی خوزستان جبران شود!
استاندار خوزستان گفت: علیرغم تمام سرمایهگذاریهای سنگین استانی و ملی صورت گرفته در استان با توجه به آمار و ارقام، به طور متوسط خوزستان حداقل ۲۰ تا ۲۳ سال در تمام زمینهها نسبت به تمام مناطق کشور که توسعه در آنها اتفاق افتاده است، عقبماندگی دارد.
عبدالحسن مقتدایی در مراسم افتتاحیه پروژههای ارتباطی خوزستان که امروز نهم بهمن ماه در محل استانداری خوزستان برگزار شد، اظهارکرد: برای جایگزینی سرمایهگذاریهایی که در طول تاریخ در اینجا به نتیجه رسیدند اما در جنگ تحمیلی منهدم شدند، هم به زمان و هم به بودجه هنگفتی نیاز است. بدون شک با این روال بهزودی به نتیجه نخواهیم رسید، مگر اینکه دولتها با ابتکار و کار مضاعف و فوقالعاده کارهایی انجام دهند که تدریجا عقب افتادگی را به شکلی جبران کند.
وی افزود: جا دارد از همه کسانی که در این وزارتخانه و مجموعه آن فعالیت میکند قدردانی کرد اما لازم است بگویم که استان خوزستان دارای تعاریف منطقهای، ملی و بینالمللی است و به لحاظ جایگاه ملی با توجه به ظرفیتهای نفت، بندر و گاز قطعا باید جایگاه خاصی داشته باشد.
مقتدایی تصریحکرد: استان ما علیرغم تمام سرمایهگذاریها و توجهات، ۲۳ سال عقبافتادگی دارد. طرح ۵۵۰ هزار هکتاری رهبری جزو آخرین توجهات دولت به این استان بوده که این طرح بسیار طرح با عظمتی است و قطعا اثراتی بر اشتغال و اقتصاد منطقهای و ملی دارد.
وی عنوانکرد: برای جبران عقبافتادگیها همه باید تلاش کنیم و برنامه خاص داشته باشیم و برای خوزستان نسخه خاص و ویژهای بپیچیم. در کنار همه موفقیتها باید بخشهایی که دچار عقبافتادگی هستند را تقویت و این عقبافتادگی را جبران کنیم. لازم است تصمیمگیریهای مجموعه وزارت ارتباطات به گونهای باشد که این تصمیمگیریها در خور شان مردم استان و جایگاه سهگانه منطقهای، ملی و بینالمللی استان باشد.