برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی برای نانوایان

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴ بر آموزش نانوایان جهت پخت نان با کیفیت تاکید کرد و گفت: جهت عرضه نان با کیفیت و مورد رضایت مردم، به زودی دوره های آموزشی مهارتی برای پخت نان برای نانوایان برگزار می کنیم.

سیاوش حسین‌پور عنوان کرد: در سال‌های گذشته سرانه مصرف نان بالا بوده و می‌بایست نان با کیفیت به دست مردم برسد که رکن اصلی افزایش کیفیت پخت نان، آموزش نانوایان است؛ لذا وظیفه مهم نانوایی ها پخت نان خوب و با کیفیت است و ارتقای کیفیت از طریق استفاده از مواد اولیه مرغوب و  فراگیری آموزش های مهارتی در پخت نان است.

وی افزود: آموزش نانوایان حلقه مفقوده را فراهم کرد تا میزان قابل توجهی صرفه جویی داشته و علاوه بر آن از نظر بهداشتی و سلامتی جامعه، نانی با خمیرمایه بهداشتی تولید شود که می تواند بر رضایت‌مندی مردم جامعه اثرگذار باشد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴ خاطرنشان‌کرد: در حوزه اجتماعی باید بتوانیم به مرحله ای برسیم تا رضایت‌مندی مردم از جامعه ایجاد شود و در این زمینه آموزش نانوایان تا زمانی احتیاج است که تولید نان به کیفیت مطلوب برسد.

حسین‌پور بیان کرد: پس از فراگیری آموزش‌های پخت نان دیگر هیچ بهانه ای برای عرضه نان بی کیفیت از سوی خبازی‌ها پذیرفته نیست و خبازی‌ها موظفند جهت بهبود پخت خود در دوره های آموزشی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴ شرکت کنند.

وی تصریح کرد: عوامل مختلفی در تولید نان با کیفیت تاثیرگذار است که بخش اصلی آن مربوط به مواد اولیه تولید می باشد. آزمایشگاه شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴ با هدف ارتقای کیفیت نان و تلاش در ارائه یک نان با کیفیت به دست مشتریان با انجام یک برنامه‌ریزی مدون اقدام به بازدیدهای ادواری از خبازی‌های سطح شهر اهواز و شهرستان‌های اطراف نموده و رهنمودهای لازم را به متصدی و کارگران خبازی ارائه می‌دهد.

حسین‌پور اظهارکرد: این بازرسی ها با حضور نمایندگان شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴، معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت، بهداشت غذا و دارو و اتحادیه نانوایان و تعزیرات انجام می شود و مباحثی همچون مشتری‌مداری، بهداشت محیط، ماشین‌آلات و دستگاه‌های نانوایی، بهره‌گیری از افزودنی‌ها، کم‌فروشی، گران‌فروشی و تجهیز واحدهای نانوایی به دستگاه‌های نوین از مهم‌ترین نکاتی است که مورد توجه بازرسان قرار گرفته است.

وی یادآورشد: آزمایشگاه کنترل کیفیت شرکت غله منطقه ۴ با استفاده از کلیه امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی با بهره گیری از متخصصان مجرب، کلیه مراحل کنترل کیفیت آرد و گندم استان را مطابق استانداردهای ملی انجام و در صورت عدم انطباق با استانداردها، گزارش های لازم به بهداشت و پژوهشکده غلات تهران اعلام می شود. نانوایان متخلف  به تعزیرات حکومتی استان معرفی و سهمیه آرد نانوایی هایی که نان بی کیفیت و نامرغوب عرضه می کنند را کاهش و نانوایی هایی که نان با کیفیت تحویل مشتری می دهند را افزایش می‌دهند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴ گفت: باید توجه داشت که اجرای ماده ۱۱۰ برنامه پنجم توسعه بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است و متولی امر گندم، آرد و نان، شرکت بازرگانی دولتی می باشد. همان‌گونه که از مفاد این قانون بر می آید، تاکید قانون، بر کیفیت‌بخشیدن  و ارتقا سلامت نان می باشد و حفظ ذخایر گندم به عنوان استراتژیک‌ترین کالا برای ما بسیار اهمیت دارد و بر اساس قانون یاد شده  این شرکت، گندم مورد نیاز مردم را برای مدت هفت ماه در استان ذخیره‌سازی کرده است.

https://hoorkhabar.ir/561986کپی شد!
119
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.