آلودگی نفتی کام کرخه را تلخ کرد

فرماندار اندیمشک با اشاره به ایجاد آلودگی نفتی در رودخانه کرخه به دلیل شکستگی لوله‌های انتقال گازوئیل، گفت: با تلاش مسئولان استان‌های لرستان و خوزستان، آلودگی نفتی در سطح رودخانه کرخه در حال پاک‌سازی است و از ورود و نزدیکی این آلودگی به سطح مخزن سد کرخه جلوگیری شده است.

حمیدرضا گودرزی اظهار کرد: روز یکشنبه هفته گذشته بر اثر فعالیت عمرانی پیمانکار شرکت مخابرات نفت، خط لوله انتقال گازوئیل درمنطقه دوآب لرستان دچار شکستگی و نشت مواد نفتی به رودخانه کرخه شد که متاسفانه ما روز پنج‌شنبه از این حادثه  باخبر شدیم.

وی افزود: بر اثر این حادثه که در ۴۵ کیلومتری مخزن سد کرخه رخ داد، حدود ۵ هزار لیتر گازوییل به رودخانه کرخه وارد شد که با تلاش صورت گرفته و انجام عملیات پاک‌سازی، از نفوذ آلودگی به سد مخزنی کرخه جلوگیری شد.

گودرزی تصریح کرد: با هماهنگی‌ها و پیگیری دستگاه‌های مختلف استان لرستان و خوزستان، این آلودگی به خوبی کنترل و مهار شده است و درحال حاضر معاونت عمرانی استانداری خوزستان توسط بالگرد در حال بازدید از این محدوده است.

آلودگی به مخزن سد کرخه نرسید

احمد سیاحی، معاون عمرانی استانداری خوزستان نیز در حاشیه نشست ستاد سوخت استان درباره این حادثه اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده و اقداماتی از قبیل جمع‌آوری آلودگی و انتقال گازوئیل به حوضچه‌های مربوطه و مکش گازوئیل، مشکل آلودگی تا ۹۰ درصد حل شده است .

وی افزود: نگرانی ما این بود که جریان آلودگی به سطح مخزن سد کرخه برسد که در صورت وقوع این امر، صدماتی بهکشاورزی و آب شرب مردم وارد می‌آمد که با تلاش‌های انجام شده، این آلودگی به سطح مخزن سد نرسید.

https://hoorkhabar.ir/552174کپی شد!
120
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.