احیای سازمان مدیریت اقدامی در جهت دستیابی به توسعه استانها
معاون برنامه ریزی استانداری خوزستان گفت: احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی در کشور و استان اقدامی در جهت برنامهریزی دقیق در امور کشور و در نهایت دستیابی به توسعه است.
امید حاجتی عنوانکرد: با احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی، از این پس رسما سازمان مدیریت برنامهریزی کشور بر اساس ابلاغ رییس جمهور آغاز به کار میکند.
وی افزود: همزمان با احیای سازمان مدیریت برنامهریزی کشور، مدیریت برنامهریزی استانها نیز احیا و وظایف جدی به این معاونت محول میشود.
معاون برنامهریزی استانداری خوزستان بیانکرد: سازمان مدیریت برنامهریزی پیش از این در دو معاونت عمرانی و معاونت توسعه مدیریت سرمایه انسانی استانداری ادغام شده بود اما از این پس فعالیتهای خود را به صورت جداگانه انجام میدهد.
حاجتی تصریحکرد: امور مربوط به برنامهریزی، بودجهریزی و توسعه مدیریت و سرمایه انسانی حوزه فنی، نظارت و تدوین سیاستهای برنامهای استان از جمله فعالیتهایی هستند که در سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها انجام میشود.
وی اظهارکرد: رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان به پیشنهاد استاندار و با ابلاغ سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور منصوب میشود.
معاون برنامهریزی استانداری خوزستان با اشاره به ظرفیتهای جدیدی که در مصوبه شورای عالی اداری برای مدیریت برنامهریزی استان در نظر گرفته شد، خاطرنشانکرد: یک سری وظایفی در این مصوبه دیده شده که این ظرفیتها علاوه بر فعالیتهای گذشته معاونت برنامهریزی استانها فعالیتهای جدیدی به آنها ابلاغ میشود.
حاجتی تصریحکرد: در مصوبات شورای عالی اداری کشور مبنی بر احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی، صراحتا مدیریت برنامهریزی استانها به عنوان نماینده عالی دولت و ناظر بر اجرای سیاستهای عمومی تمام دستگاههای اجرایی استان است. مطالعه، بررسی و برنامهریزی اجرای موضوعات مختلف در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی توسط این سازمان انجام میشود.
وی بیانکرد: یکی از محاسن احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی در استانها، برنامهریزی مربوط به توسعه استان در یک سازمان مجزا است و از این طریق نتایج بهتری نسبت به گذشته حاصل میشود.