مصلحی: فتنه تمام نشده و تمامشدنی نخواهد بود / آیت الله جزایری: باید در راه خدا سرمایهگذاری کنیم و عزیزانمان را در این راه بدهیم + تصاویر
حجت الاسلام مصلحی: فتنه تمام نشده و تمامشدنی نخواهد بود
وی در این مراسم که امروز سهشنبه ۹ دی در حسینیه ثارالله اهواز برگزار شد، اظهارکرد: نهم دی روز مبارزه ملت حزبالله ایران با فتنه است که امسال در شهرستان اهواز با تشییع پیکر شهیدی که دقیقا در راستای مقابله با فتنه داعشسازی توسط استکبار در منطقه جان خود را فدا کرده، همراه شده است؛ این بیانگر آن است که فتنه تمام نشدهاست.
وزیر سابق اطلاعات ادامهداد: در طول تاریخ نهضتهای الهی و حرکتهای انقلابی، انبیای بزرگ و کسانی که در مسیر انبیاء حرکت کردهاند، با مقولهای مواجه شدند که تشخیص حق از باطل بود. انسانها در این مسیر در طول تاریخ به چهار دسته تقسیم شدند.
وی در این زمینه اظهارکرد: گروه اول انسانهایی هستند که علیرغم شناخت مسیر حق، مسیر باطل را انتخاب کردند. در طول تاریخ اسلام این مقوله را میبینیم و در انقلاب اسلامی نیز آن را مشاهده کردهایم که عدهای علیرغم اینکه حق را میدیدند مسیر باطل را برگزیدند.
مصلحی افزود: دسته دوم کسانی هستند که مسیر حق را میدیدند ولی نه تنها به آن عمل نمیکردند بلکه مقابل آن میایستادند که این در طول تاریخ نمونههای فراوانی دارد.
وی با بیان اینکه دسته سوم کسانی بودند که حق را میشناسند و در مسیرش حرکت میکنند اما در این مسیر نسبت به انجام وظیفه سستی و سکوت میکنند و در نهایت ریزش میکنند که این هم در طول تاریخ مصادیق فراوانی دارد، گفت: در جهت رشد و تعالی و پیشرفتی که انقلاب اسلامی دارد و همچنین حرکتی که انقلاب اسلامی در جهان بشری ایجاد کرده و علیرغم همه توطئهها و مبارزههای سنگینی که اسکتبار در مقابله با حرکت انقلابی امام(ره) طراحی کردهاست، خون شهداء ضامن انقلاب بوده و انقلاب اسلامی مسیر خود را به سوی تعالی ادامه میدهد.
وزیر سابق اطلاعات اظهارکرد: علیرغم سرمایهگذاریهای سنگین انجام شده در طول تاریخ این فتنهها تمامشدنی نبودهاند لذا ضروری است امت و ملت انقلابی و اسلامی توجه داشتهباشد افرادی که در صراط مستقیم انقلاب اسلامی کم میآورند و در این مسیر ریزش میکنند موجب تعجب آنها نشوند.
مصلحی ادامهداد: این مسیر مسیری است که علیرغم اینکه تلاشی توسط محوریت آن یعنی ولایت فقیه برای جذب حداکثر و جلوگیری از دفع مجموعههای مختلف صورت گرفته ولی بالاخره عده زیادی ریزش داشتهاند؛ در زمان امیرالمومنین(ع) نمونه طلحه و زبیر را میبینیم و در طول تاریخ از اینگونه نمونهها بسیار وجود دارد. سستی این افراد عناوین مختلفی دارد؛ یا ساکت هستند یا همراه با فتنه میشوند و در مقابل این مسیر قرار میگیرند و یا نوع اقداماتشان به گونهای مانع رشد، پویندگی و حرکت رو به جلوی این مسیر میشود. این مقولهها برای جامعه اسلامی باید حالت عادی داشته باشد و نباید از آنها تعجب کرد.
وی گفت: در فتنه ۸۸ چه تعداد شخصیتها با سوابق بسیار روشن، درخشان و حتی زیبا بودند که کم آوردند و نتوانستند انقلاب را همراهی کنند و با کمال تأسف در بسیاری از جلسات خصوصی خود نیز محرک حرکتهای مقابله با انقلاب اسلامی بودند. چنانکه یک روز پس از انتخابات در جلسهای که در منزل یکی از این آقایان با حضور چند نفر تشکیل شد، تصمیمگیری در ابعاد مختلف در جهت مقابله با حرکت انقلاب صورت گرفت؛ این در حالی است که نظام قانون دارد و باید در چارچوب این ضوابط و قوانین حرکت کنیم.
وزیر سابق اطلاعات دسته چهارم را افرادی عنوان کرد که حق و باطل را میبینند و به حق گرایش پیدا میکنند و ادامهداد: این افراد تا انتهای مسیر میمانند و همه هستی خود را در این مسیر فدا میکنند که شهید تقوی نیز نمونهای از این افراد است که ماندگاری در دفاع مقدس و پس از دوران دفاع مقدس در عرصههای مختلف و امروز نیز در مقابله با فتنه داعشسازی را نشان میدهد.
مصلحی اظهارکرد: در طول تاریخ اسلام و در همه مقاطع، راهبردی که دشمن برای مقابله با انقلاب و حرکتهای انقلابی الهی دارد، دارای سه مرحله است. مرحله اول ایجاد شبهه و زمینهسازی برای فتنه است.
وی ادامهداد: شما در انتخابات ۸۸ میبینید که از یکسال و نیم قبل از آن، مذاکراتی در جریانهای سیاسی که با انقلاب اسلامی زاویه پیدا کردهاند دقیقا در جهت ایجاد شبهه در انتخابات وجود داشت؛ لذا بحث صیانت از آراء و کمیته صیانت از آراء را مطرح میکنند و در سفرهای انتخابی خود نیز این موضوع یکی از مسایل جدی بود که به آن میپرداختند.
وزیر سابق اطلاعات افزود: کسانی این حرفها را میزدند که روزی در این مملکت خود رییسجمهور بوده و اداره کشور را در اختیار داشتهاند. آیا قوانین این کشور اجازه تقلب به حرکتهای اینچنینی را میدهد یا خیر. اگر این اجازه را میدهد خود این افراد که روزی اداره کشور دراختیارشان بود نیز زیر سوال میروند.
مصلحی عنوان کرد: این افراد شروع به ایجاد شبهه کرده و شبههسازی نیز زمینهای برای ایجاد فتنه بودهاست که دشمنان حرکتهای الهی در طول تاریخ و ۳۵ سال عمر انقلاب، راهبردی را که دنبال میکردند همین ایجاد شبهه برای زمینهسازی فتنه است.
وی اظهارکرد: دومین راهبردی که این افراد دنبال میکردند این بود که بعد از ایجاد فتنه زمینه را برای بدعت فراهم کنند. در فتنه ۸۸ علیرغم اینکه اتمام حجتهای بزرگی از سوی مقام معظم رهبری به عنوان ولی حق با این افراد انجام شد، تا جایی که حتی جلسه خصوصی با آنها تشکیل دادند، اما این آقا دست بردار نبود و با حمایتهایی که توسط افراد معلومالحال میشد، مسیر بدعت را طی میکرد. به عبارتی راهبرد دوم ایجاد فتنه، عاملی برای ایجاد بدعت بودهاست.
وزیر سابق اطلاعات در خصوص راهبرد سوم در این زمینه گفت: بدین ترتیب ایجاد بدعت عامل انحراف در مسیر انقلاب بودهاست که اصحاب فتنه نیز همین بحث را در جریان فتنه دنبال میکردند. لذا برای مقولهای که به عنوان تقلب مطرح شد، سرمایهگذاری بسیار سنگینی انجام دادند و با وجود اتمام حجت مقام معظم رهبری با آنها، باز مطرح کردند که باید انتخابات باطل شود؛ این در حالی است که در رابطه با انتخابات قانون و مقررات مشخص وجود دارد.
مصلحی اظهارکرد: نکته قابل توجه در این میان این است که آیا این حرکتها و مسیرهای راهبردی که دشمنان برای مقابله با انقلاب اسلامی طی کردهاند، پشتوانه خارجی هم داشت یا خیر.
وی در این زمینه با اشاره به جمعآوری دفتر یکی از سران فتنه پس از اتمام حجت مقام معظم رهبری با وی، گفت: وقتی دفتر این فرد را جمع کردیم، سندی آنجا بهدست آمد که بسیار گویای این بود که دشمن در این زمینه چگونه طراحی کرده و عقبه این حرکت چگونه به خارج از کشور و سرویسهای اطلاعاتی بیگانه و کشورهای مختلف میرسید.
مصلحی اظهارکرد: در این حرکت سرویسهای اطلاعاتی منطقه و اسکتبار با هماهنگی و همدلی با یکدیگر حتی بسیاری از خطوط قرمز خود را نیز زیر پا گذاشته بودند. موضوع قابل توجه در این میان این است که منابع دستگاههای اطلاعاتی ناموس و خط قرمز این دستگاهها محسوب میشود اما شما میبینید که در این حرکت سرویسهای اطلاعاتی منطقه و کشورهایی مانند عربستان و امارات و کشورهای اروپایی و امریکایی برای اینکه بتوانند انقلاب اسلامی را با چالش مواجه کنند، چگونه خطوط قرمز خود را زیر پا گذاشتند.
مصلحی اظهارکرد: در جزوهای که بهدست آمد، دقیقا پیشبینی شدهبود که در روز انتخابات و بعد از آن نیز چه اقداماتی باید صورت گیرد.
وزیر سابق اطلاعات اظهارکرد: در طول تاریخ، سرویس اطلاعاتی MI6 انگلیس دو راهبرد را برای لطمهزدن به جوامع مختلف انسانی و خصوصا حرکتهای انقلابی بهکار میگرفت که این دو راهبرد استفاده از نخبگان و استفاده از ارازل و اوباش است. چنانکه یکی از نقاط قابل توجه در جزوه بهدست آمده نشان میداد که این سرویس اطلاعاتی دقیقا از راهبرد استفاده از نخبگان، سپس ارازل و اوباش در جریان فتنه استفاده کردهاست.
مصلحی افزود: بهراستی چرا سرویس اطلاعاتی انگلیس این اقدام را انجام میدهد؟ پاسخ این است که این سرویس اطلاعاتی میخواهد با هزینهای کم و با سرعت بهنتیجه برسد. در فتنه ۸۸ علیرغم اینکه بسیاری از نخبگان از اطلاعات و اوضاع آگاهی داشتند اما در مباحث مختلف فتنه سکوت میکردند و حاضر نمیشدند مطلبی را عنوان کنند که این دقیقا دنبال کردن راهبرد سرویس اطلاعاتی انگلیس بودهاست.
وزیر سابق اطلاعات با طرح این سوال که چرا یک عده دنبال کمرنگکردن مسئله فتنه که یک حرکت باطلی بود هستند؟، اظهارکرد: امروزه ۸ گروه به دنبال کمرنگ کردن مباحث فتنه هستند؛ گروه نخست دشمنان خارجی و حامیان فتنه از جمله انگلیس و رژیم صهیونیستیاند که در شبکههای ماهوارهای خود و با تجزیه و تحلیلهایی که انجام میدهند سرمایهگذاریهای سنگینی برای کمرنگ کردن این بحث انجام میدهند. این در حالی است که مقام معظم رهبری در طول این مدت که از فتنه گذشته بهطور مستمر در هر سخنرانی به مسئله فتنه اشاره دارند که این خود بیانگر بزرگی این توطئه است و نباید به سادگی از آن بگذریم و نیاز به گذر زمان داریم تا بسیاری از پشت پردهها را بیان کنیم.
وی افزود: دسته دوم همانهایی هستند که به اسم توبه سران فتنه را همچون حُر میدانند که واقعا مایه تأسف است.
وزیر سابق اطلاعات عنوان کرد: آیا لطمههایی که به انقلاب زده شده بهراحتی قابل توبه است. حال کاش این افراد میآمدند و توبه میکردند، اما کدامیک از آنها توبه کردهاست. این گروه با اسم توبه میخواهند سران فتنه را به عنوان قهرمان معرفی کنند اما کور خواندهاند؛ ملت و امتی که ولایت فقیه محور آنهاست، اجازه اینکار را به این گروه نخواهد داد.
مصلحی افزود: گروه سوم عدهای هستند که آگاهانه یا ناآگاهانه به اسم اینکه فتنه تمام شده، حالت دلسوزی به خود میگیرند و میگویند این بحث را تمامش کنید. اما آیا شما دلسوزتر از ولایت در این کشور پیدا میکنید؟
وی در خصوص گروه چهارم از افرادی که بهدنبال کمرنگ کردن بحث فتنه هستند، گفت: اینها گروهی هستند که عدهای را بهمیدان میآورند و چهره آنها را بهگونهای سفید میکنند که بتوانند در عرصه های مختلف کشور وارد شوند. این افراد به دنبال سازش و همکاری با استکبار هستند لذا هوشیاری خاصی را از سوی ملت و امت اسلامی برای شناخت این افراد لازم است.
وزیر سابق اطلاعات افزود: گروه پنجم واژهای را در دست میگیرند و در قالب آن میگویند نیروهای ارزشی به دلیل افراطگرایی که دارند باید کنار گذاشته شوند و با همین حرکت به دنبال کمرنگ کردن بحث فتنه هستند. لذا با اتهاماتی تحت عنوان تندروی به مجموعههایی مانند سپاه حملههایی را وارد میکنند؛ اینها به اقدامات سازنده سپاه، اقدمات آزادی بخش آن و همچنین آمادگیهای امنیتی این کشور که در پیشرفتهای مختلف علمی و صنعتی تأثیرگذار است، هجوم میآورند. این اقدام چیزی غیر از دلخوش کردن استکبار نیست که میطلبد هوشیاری ویژهای را در این زمینه داشته باشیم.
مصلحی اظهارکرد: اگر سپاه در بحث سازندگی و مسائل فرهنگی و سیاسی ورود میکند تنها به دلیل حفظ کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. سپاه مسیری را طی میکند که فضای کشور را بهسمتی پیش میبرد که اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد.
وی گروه ششم را ساکتین فتنه خواند که برای سفید کردن سابقه منفی خود در تلاشاند تا راه را برای ورود مجدد خود باز کنند و افزود: گروه هفتم آن دسته از افرادی هستند که به دنبال آنند تا در انتخابات مجلس سال ۹۴ شاخص فتنه در تشخیص صلاحیتها کماثر باشد؛ به عبارتی هر کسی هر کاری در گذشته انجام داده، اثری در تشخیص صلاحیتها نداشته باشد. در صورتی که این شاخص سادهای نیست که بهراحتی نادیده گرفته شود.
وزیر سابق اطلاعات گروه هشتم را عدهای دانست که با نام رفع حصر، بهدنبال یک فریب سیاسی هستند و گفت: نظام با این عده با حکمت، درایت و آیندهنگری مقابله میکند.
مصلحی اظهارکرد: در راستای فتنه ۸۸، فتنههای منطقهای را نیز باید ببینید. این فتنهها، فتنههای داعشساز هستند که سرویس اطلاعاتی MI6 انگلیس در تشکیل این گروهها نقش بسیار سنگینی داشته است.
وی اعضای داعش را متشکل از سه گروه دانست و گفت: گروه نخست گروهی هستند که با مثلث MI6، موساد و CIA، با حمایتهای کشورهای منطقه از جمله عربستان شکل گرفته است. دسته دوم ارازل و اوباش هستند و دسته سوم فریبخوردههایی هستند که معمولا در روزنامهها درباره آنها میخوانیم که بسیاری به این گروهها پیوسته و سپس به آنها پشت کردهاند.
وزیر سابق اطلاعات گفت: اینها با این اقدامات میخواهند مسلمانان را به جان هم بیاندازند و اینجاست که عزیزانی مانند شهید تقوی افتخارات بزرگی میآفرینند. شهید تقوی در بسیاری از موفقیتها و پیروزیهایی که ارتش عراق و نیروهای مردمی و حزباللهی این کشور در مقابل داعش بهدست آوردند، نقشی کلیدی ایفاء کرد و سرانجام به آنچه که عشق و علاقه او بود یعنی شهادت دست یافت.
آیتالله موسویجزایری: باید در راه خدا سرمایهگذاری کنیم و عزیزانمان را در این راه بدهیم
ایشان
با بیان اینکه این شهید نمونهای بسیار متقی و با اخلاص بود، گفت: این شهید در دوران هشت سال دفاع مقدس شجاع و فداکار بوده است.
وی با بیان اینکه این شهید اسلام را دوست داشت و به اهلبیت(ع) عشق میورزید، گفت: سرانجام به خواسته خود دست یافت و به مقام شهادت نائل شد. اگرچه با تواناییها و شهامت بسیار میتوانست به اسلام خدمت کند اما به واقع این حق سید حمید بود که شهادت رسد، چرا که دارای شخصیتی بود که شأن و حق او اقتضا میکرد در راه خدا به شهادت رسد. آن هم شهادتی در کنار امامین همامین امام علینقی و امام حسن عسکری(ع) و در محل غیبت امام زمان(عج) باشد.
آیتالله موسویجزایری افزود: این پاسدار نمونه، مخلص، متدین، فداکار در راه ولایت در عراق به وعده خود رسید و به لقاء حقتعالی شتافت. ما باید در راه خدا سرمایهگذاری کرده و عزیزانمان را در این راه بدهیم. من از سرداری که همه شما به او ارادت دارید امروز پرسیدم وضعیت در عراق و سوریه چگونه است؟ و او گفت وضعیت خوب است. الحمدالله این فتنه جدیدالوقوع که در قالب تکفیریهای ملعون و آدمکش بروز کرده روز به روز رو به افول است و این به برکت این شهادتها است. شهادت شهیدی همچون حمید تقوی که فرزند شهید بوده است. از شهادت او نگران نیستم؛ انالله و اناالیه راجعون و رضاً به رضائک.
در ادامه این مراسم نماز میت شهید سردار سید حمید تقوی توسط آیتالله موسویجزایری اقامه شد. این مراسم با حضور مسئولان استانی و کشوری همچون حجتالاسلام والمسلمین حیدر مصلحی مشاور عالی ولیفقیه در سپاه پاسداران ایران اسلامی، آیات عظام عباس کعبی و محسن حیدری، سید علی شفیعی، نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، حجتالسلام والمسلمین سید محسن شفیعی رئیس دفاتر استانی نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان، مدیران کل دستگاههای اجرایی استان خوزستان، سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان، ارتش جمهوری اسلامی ایران، طلاب و دیگر اقشار مردم همراه بود.