سرپرست جدید دانشگاه شهید چمران اهواز : فضای امنیتی را از دانشگاه برمی‌دارم

سرپرست جدید دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: فضای امنیتی موجود در دانشگاه چمران که باعث از بین رفتن انگیزه دانشجویان می‌شود را برمی‌دارم.

محمد رعایایی ظهر امروز در جلسه معارفه خود که در دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در خوزستان نزدیک به ۲۵۳ هزار نفر مشغول تحصیل هستند که آمار بالایی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های کشورمان در بین ۲۰ دانشگاه برتر دنیا جایی ندارند، ادامه داد: در بین این ۲۰ دانشگاه، ۱۵ دانشگاه برتر متعلق به آمریکا، سه دانشگاه متعلق به انگلیس، یک دانشگاه به سوئیس و یک دانشگاه نیز متعلق به کانادا است و ما در این آمار جایی ندارم که جای بحث و بررسی دارد.

سرپرست جدید دانشگاه شهید چمران اهواز اضافه کرد: در بین ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا نیز ترکیه پنج دانشگاه و عربستان دو دانشگاه دارند.

وی ادامه داد: در رده‌بندی داخل کشور نیز جایگاه دانشگاه چمران سی و دوم است و در دنیا رتبه یک‌هزار و ۶۵۸ را در اختیار دارد که به هیچ وجه خوب نیست.

رعایابی به برنامه‌هایش اشاره و عنوان کرد: فضای امنیتی را از دانشگاه به هر قیمتی که باشد برخواهم داشت زیرا این فضا باعث شده است انگیزه‌ها از بین برود و قفلی بر اندیشه‌ها زده شود.

وی بیان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های من این است که خود دانشگاهیان مدیران گروه خود را انتخاب کنند و به گونه‌ای نباشد که نظری از بیرون از دانشگاه به داخل راه پیدا کند.

https://hoorkhabar.ir/5311کپی شد!
154
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.