مهران یاوری : همدلی و همیاری مسئولین ارشد استان ، نمایندگان و اتحاد اقوام باعث پیشرفت خوزستان خواهد شد

مهران یاوری فعال عرصه سیاسی،اجتماعی، فرهنگی به نمایندگی از عده ایی از عشایر و اقوام خوزستان / همدلی و همیاری مسئولین ارشد استان ، نمایندگان و اتحاد اقوام باعث پیشرفت خوزستان خواهد شد.
گفتگوی هورنیوز با آقای مهران یاوری :
مهران یاوری در ابتدا یادی از پدر مرحوم شان نمودند و خاطر نشان کردند: ایشان قبل از انقلاب از متولیان برگزاری مراسمات عزاداری سرور و سالار شهیدان حسین ابن علی (ع) بوده و تاکید داشت که می بایست این مراسمات به نحو احسن برگزار گردد.
بعد از انقلاب بعنوان کشاورز نمونه معرفی شد و با کمک مالی بسیار چشمگیر ، پشتیبانی خود را از رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی نشان داد.
وی اضافه کرد در موقع تاسیس دانشگاه شوشتر در سال ۶۶ که به دلیل مسائل مالی در پی جابه جایی به شهرستان دیگر می بوده ، با جمعی از خیرین توانست مانع از این جابه جایی گردد.
مهران یاوری عنوان کرد: بنده فعالیت سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و کمک به عرصه انتخابات را از سال ۶۹ در شهرستان شوشترآغاز کردم که نتیجه آن ورود ذبیح الله کریمی نماینده اصلاح طلب به مجلس شورای اسلامی در دوره چهارم بود .
وی اضافه کرد یکی دیگر از افتخاراتم در طول بیش از ۲۳ سال خدمت در عرصه های ذکر شده را کمک به سید محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری در حوزه ی استان خوزستان میدانم، که الحق و الانصاف خدمات بسیار شایانی به کشور عزیزمان داشته است.
ایشان در ادامه به یکی دیگر از فعالیتهای خود اشاره کرد و گفت: کمک ناچیز بنده به هرچه باشکوه تر برگزار شدن انتخابات خبرگان رهبری و شورای سوم شهر اهواز به جز خدمت به نظام و آوردن مردم پای صندوق های رای چیز دیگری نبوده است.
مهران یاوری عنوان کرد در نهایت مورد بی مهری و کم لطفی مدیران دولت دهم در استان خوزستان قرار گرفته ام ( البته بر این دوره دوستان و مدیران ارزشی زیادی که خدمات بسیار ارزشمندی به جمهوری اسلامی ایران و مردم شهید پرور استان خوزستان ارائه کرده اند ، مورد این بی مهری واقع شدند ) که قضاوت آن را به چشمان عادل و عدالت حق می دهم.
یاوری افزود: نتیجه ضعیف مدیریت دولت دهم در استان خوزستان اختلاس های میلیاردی است که باعث عقب افتادگی این استان گردید و این مبالغ مشکلات بیکاری استان (که باعث فساد ، اعتیاد و… گردیده و باید جوابگو هم باشند) را تقریباً ریشه کن می ساخت.
در بخش دیگری از این گفتگو مهران یاوری ادامه داد : در استان خوزستان سالها قومیتهای مختلف درکنار هم زندگی کرده اند و هیچ مشکلی به وجود نیامده است. اگر بعضاً صحبتهایی مبنی بر حول محور قومی به گوش میرسد از افرادی است که به نظام پایبندی ندارند و دوست دارند بین اقشار مختلف جامعه دو دستگی ایجاد شود و آب به آسیاب دشمن می ریزند.
ایشان اضافه کرد: خوزستان عزیز دروازه ورود تشیع به کشور اسلامی مان است و اقوام مختلف برای حفظ این استان در جنگ تحمیلی متحدانه پیروز شدند که این خود نشانه بارز یکپارچه بودن آنها است.
وی اضافه کرد: حاصل اتحاد و برادری اقوام خوزستان را می شود در بزرگانی همچون سردارسرلشکر محسن رضایی، دریادار علی شمخانی، سردار سرلشکرغلامعلی رشید و سردار فروزنده و … مشاهده نمود.
با این اوصاف می شود گفت اقوام آورده ملی دارند که هرکدام سهم خود را در ساختن هویت ایرانی پرداخت کرده اند.
وی در مورد عملکرد دکتر مقتدایی استاندار خوزستان عنوان کرد: در مدت مدیریت ایشان و با وجود مشکلاتی که مدیران هدفمند دولت نهم و دهم در خوزستان بر جای گذاشته اند ،عملکرد دکتر مقتدایی را با تمام این تفاصیر تا به امروز مثبت دیده ام. البته لازم به ذکر می دانم که دکتر مقتدایی هم می بایست با دوستان هم حزبی خود تعاملات بیشتری داشته باشد.
وی گفت: اگر مجمع نمایندگان استان خوزستان اتحاد ، همدلی و همیاریشان را با خلوص نیت و قلبی پاک در پشتیبانی واقعی از کارهایی که مدیریت ارشد (دکتر مقتدایی) انجام می دهد، به صورت ویژه داشته باشند بیشتر مشکلات در استان حل خواهد شد.
ایشان مثال دیگر را به تردد استانی خودروهای اروند یادآور شد و عنوان کرد: با وجود خدمت ارزنده دکتر مقتدایی در این مورد به استان خوزستان حیف است که نمایندگان از جایگاه واقعی خود در مجلس شورای اسلامی برای کمک به خوشنودی مردم استان استفاده ننمایند.
وی در پایان پیشنهاد کرد: استاندار و نمایندگان محترم مردم می بایست با اتحاد و همبستگی مشکلات بیکاری را که خود معضل بزرگی در استان خوزستان است را ریشه کن سازند. و از زحمات کلیه مسئولین عزیز خوزستانی که برای اعتلای خوزستان سرافراز تلاش می کنند تشکر و قدردانی نمود و وحدت و یکپارچگی را رمز موفقیت و سربلندی خواند.