شاکری‌نژاد: دانشگاه‌ها به سمت ارایه مهارت‌های ایده‌پردازی و کسب و کار بروند

رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان گفت: باید رویکرد دانشگاه‌های استان علاوه بر تامین و تربیت نیروی انسانی که سرمایه‌های استان هستند، به سمت آموزش و ارایه مهارت‌های ایده‌پردازی و کسب و کار بروند.

قدرت‌الله شاکری‌نژاد در مراسم آغاز سومین استارتاپ ویکند اهواز که ۲۶ آذرماه در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، اظهارکرد: خوشحالم که برای سومین‌بار این رویداد در استان در حال برگزاری است و تاکنون بیش از یک هزار بار این رویداد در تمام دنیا اتفاق افتاده است.

وی افزود: استارتاپ ویکند رخداد میمون و مبارکی است که در دو رویداد گذشته پنج شرکت دانش‌بنیان به ثبت رسید. انتظار ما از این رویدادها همین ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان است. معتقدیم حتی اگر یک شرکت دانش‌بنیان از طریق این رویدادها ایجاد شود هم خوب است.

شاکری‌نژاد ادامه‌داد: دانشگاه‌های استان اعم از دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه شهید چمران اهواز، پارک علم و فناوری خوزستان و جهاددانشگاهی حامیان شرکت‌های دانش‌بنیان هستند و شاید حمایت‌های مالی ویژه‌ای نیز با توجه به نوع ارتباط شرکت‌ها با کار حامیان در نظر گرفته شود.

وی تصریح‌کرد: امروز دانشگاه‌ها نمی‌توانند جوابگوی همه نیاز دانش‌آموختگان خود باشند و دانشجوها باید علاوه بر تحصیل در رشته مورد نظر بتوانند یک ایده‌پرداز خوب نیز باشند.

رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در ادامه بر لزوم نخبه‌پروری در دانشگاه‌های استان تاکید و خاطرنشان‌کرد: این مساله باید در دانشگاه‌ها مورد توجه قرار بگیرد و ما باید مهارت‌های ایده‌پردازی را به دانشجویان یاد بدهیم.

شاکری‌نژاد در زمینه همایش‌های استارتاپ‌ویکند اظهار‌کرد: در این رخدادها همه دور هم جمع می‌شوند و تیمی را تشکیل می‌دهند. استارتاپ‌ویکند‌ها محلی برای تمرین کارگروهی و ایده‌پرداز کردن افراد و بهادادن به ایده‌ها است.

وی عنوان‌کرد: در حال حاضر تعداد دانش‌آموختگان ما چندین برابر نیاز شغلی موجود در جامعه هستند‎؛ به عنوان مثال اگر ما نیاز به ۵۰ مهندس میکانیک داشته باشیم شاید سالانه تعداد دانش‌آموختگان این رشته دو هزار نفر باشد. ممکن است تعدادی از این فارغ‌التحصیلان با هر شرایطی مشغول به کار شود اما عده‌ای باقی می‌ماند. در واقع دانشگاه‌ها باید مهارت‌هایی را به دانشجویان آموزش دهند تا آن‌ها بتوانند پس از دانش‌آموختگی برای خود کسب و کاری را ایجاد کنند.

وی تصریح‌کرد: امیدواریم در چهارمین رخداد استارتاپ ویکند ۱۵ تا ۲۰ شرکت دانش‌بنیان به ثبت برسد.

در ادامه این مراسم سیدرضا علوی، مدیر اشتغال و تجاری‌سازی جهاددانشگاهی خوزستان و نماینده جهانی استارتاپ ویکند در اهواز اظهارکرد: در اولین دوره استارتاپ‌ویکند اهواز ۳۵ نفر، در دومین دوره ۶۵ نفر و در سومین بیش از ۱۰۰ نفر حضور دارند. در رویداد اول شاهد ارایه ۲۰ ایده و در رویداد دوم شاهد ارایه ۴۵ ایده از شرکت‌کنندگان بودیم که انتظار داریم در این رویداد رکورد ثبت ایده زده شود.

وی افزود: برگزاری رویدادهای استارتاپ ویکند فقط در اهواز محدود نشده است و بنا داریم اولین رویداد شهرستانی را اسفندماه امسال در شوشتر و اردیبهشت‌ماه سال‌آینده در مسجدسلیمان برگزار کنیم. در واقع رویداد استارتاپ ویکند یک آموزش تجربی و بزرگترین اهداف آن شبکه‌سازی است.

سومین رخداد استارتاپ ویکند اهواز از ۲۶ آذرماه تا ۲۸ آذرماه با حمایت جهاددانشگاهی خوزستان، دانشگاه علوم پزشکی، پارک علم و فناوری خوزستان و کانون کارآفرینی ایران برگزار می‌شود. استارتاپ ویکند رویدادی جهانی در حوزه کارآفرینی است که مشتاقان کارآفرینی را گردهم می‌آورد تا از طریق تشکیل تیم کاری و تبدیل ایده خود به یک کسب و کار با فرآیند تجاری‌سازی آشنا شوند.

https://hoorkhabar.ir/518706کپی شد!
92
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.