افزایش کیفیت نان با اجرای طرح آزادپز شدن نانواییها
مدیرعامل شرکت فله و خدمات بازرگانی منطقه ۴ گفت: اجرای طرح آزادپز شدن واحدهای نانوایی میتواند تأثیر خوبی در ارتقای کیفیت نان و رضایت مصرفکننده داشته باشد.
سیاوش حسینپور عنوانکرد: تاکنون هیچکدام از واحدهای نانوایی برای آزادپز شدن اقدام نکردهاند.
وی افزود: طرح آزادپز شدن واحدهای نانوایی به این صورت است که این واحدها تمام مواد تولید نان را به صورت آزاد تهیه و نان با کیفیت بالا عرضه میکنند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴ بیانکرد: به نظر من اجرای این طرح میتواند فضای رقابتی را بین واحدهای نانوایی ایجاد کند و از این طریق کیفیت نان بهتر میشود.
حسینپور تصریحکرد: آزادپز شدن واحدهای نانوایی توسط فرمانداریها انجام میشود و قیمتگذاری آن نیز به عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت است. شرکت غله و خدمات بازرگانی هیچگونه تعهدی به واحدهای نانوایی آزادپز ندارد.
وی اظهارکرد: این طرح هماکنون در تهران اجرا شده و ما در صدد هستیم تا این طرح را به صورت پایلوت در یکی از شهرستانهای استان اجرا کنیم.