مدیریت اورژانسی در فرهنگ پاسخگو نیست

مدیران رسانه ملی آگاهی دقیقی از وضعیت سینمای کشور نداشتند و در سال اول تجربه کسب کردند. با این تغییر مدیریت در پست کلیدی در سینما به نظر می‌رسد سازمان سینمایی یک سال وقت و انرژِی برای مدیرانی هزینه کرد که نمی‌تواند آن‌ها را بکار گیرد.

کمتر از دوماه به جشنواره فیلم فجر باقی مانده است و پست کلیدی سازمان سینمایی ناخواسته با تغییر مدیر مواجه شده است.

حجت الله ایوبی در بدو ورود به سازمان سینمایی سعی کرد تیم مدیریتی خود را آماده کند اما گویا ایشان به این نکته هیچ توجهی نداشت که مدیرانی که انتخاب می‌کند و قرار است او را در چهار سال مدیریتش همراهی کنند باید به گونه‌ای انتخاب شوند که بتوانند در طول مدیریت او را همراهی کنند و برای سازمان سینمایی هزینه ساز نشوند. اما هنوز مدیریت رئیس سازمان سینمایی یکساله نشده بود (۱۲ مرداد ۹۳) اولین مدیر سازمان سینمایی به محل خدمت خود فراخوانده شد. ابراهیم داروغه زاده که مسئولیت‌های مختلف مدیریتی در حوزه فرهنگ و سینما را برعهده گرفته بود از جمله کارمندان رسمی صدا و سیما به شمار می آمد که صدا و سیما در نامه‌ای خواستار بازگشت ابراهیم داروغه‌زاده به رسانه ملی شد و این مدیر به سازمان صداو سیما بازگشت و مهدی مسعود شاهی قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی با حفظ سمت سرپرست معاونت فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی شد.

در میان مدیران سازمان سینمایی کم نیستند افرادی که کارمندان رسمی صدا و سیما هستند و با توجه به تغییر مدیریت در سازمان صدا و سیما به محل خدمت خود خوانده شدند و پست‌هایی را در رسانه ملی احراز خواهند کرد . یکی از بخش‌های مهم سازمان سینمایی با مدیریت محمد احسانی اداره می‌شود او  معاونت آثار سینمایی و سمعی وبصری سازمان سینمایی را عهده دار است  که با سخنان حجت الله ایوبی در جمع خبرنگاران قرار است به محل خدمت خود بازگردد. این در شرایطی است که احسانی پست مهمی در سازمان سینمایی برعهده دارد و نظارت بر سینمای حرفه‌ای یکی از پست های کلیدی است که در تاریخ ۲۷ شهریورماه سال ۹۲ حکم او از سوی رئیس سازمان سینمایی صادر شد.

نگرانی اینجا بروز و ظهور می یابد که رئیس سازمان سینمایی احتمال حضور مدیری از رسانه ملی را تایید می کند و گزینه‌ای که در میان گزینه‌هایش مطرح می‌کند محمد مهدی طباطبایی نژاد هم کارمند شبکه ۱ رسانه ملی است و هر زمان رسانه ملی اراده کند کارمندانش باید به سازمان بازگردند. کمتر از دو ماه تا جشنواره فیلم فجر باقی مانده است و این پست کلیدی سازمان سینمایی تغییر در مدیریت خواهد داشت.  به نظر می رسد ایوبی در انتخاب مدیرانش به صورت اورژانسی عمل کرد و دور اندیشی لازم را در انتخاب مدیران برای  پست‌های کلیدی به خرج نداد.

مدیران رسانه ملی آگاهی دقیقی از وضعیت سینمای کشور نداشتند و در سال اول تجربه کسب کردند با این تغییر مدیریت در پست کلیدی در سینما، به نظر می‌رسد سازمان سینمایی یک سال وقت و انرژِی برای مدیرانی هزینه کرد که نمی‌تواند آن‌ها را بکار گیرد و در اختیار داشته باشد و در شرایطی که باید تجربیات خود را به کار گیرند مجبورند به محل خدمت خود بازگردند. این نوع مدیریت بر فرهنگ آسیب‌های بسیاری دارد و این نکته مهم باید در زمان انتخاب مدیران رسانه‌ها دقت شود تا رئیس سازمان سینمایی با انتخاب فردی شایسته از حوزه سینما که آگاهی کامل به این عرصه داشته باشد بتواند درست سینمای حرفه‌ای را رصد کند.

https://hoorkhabar.ir/504641کپی شد!
77
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.