معترضان آمریکایی مجدداً به خیابان‌ها بازگشتند/ دانشجویان و دانش‌آموزان هم به معترضان پیوستند

هزاران دانش‌آموز و دانشجوی آمریکایی در اقدامی کلاس‌های خود را تعطیل کردند و با برگزاری تظاهرات، خشم خود را به رفتارهای تبعیض‌آمیز و خشونت‌بار پلیس کشورشان نشان دادند.

شبکه «سی ان ان» با اشاره به گسترش اعتراضات به رفتارهای خشونت‌بار و تبعیض‌آمیز پلیس آمریکا گزارش کرد که هم‌اکنون موضوع از اعتراض به قتل «مایکل براون» و تصمیم هیأت منصفه محلی برای تبرئه «دارن ویلسون» قاتل سفید‌پوست براون فراتر رفته است.

این گزارش سپس نوشت که دانشجویان دانشگاه آمریکا از هاروارد و تگزاس گرفته تا استنفورد، کلاس‌های خود را ترک کردند و تظاهرات نمادین برپا کردند و بر کف خیابان دراز کشیدند تا یادآور صحنه مرگ براون شوند تا از این طریق به رفتار خشونت‌آمیز پلیس و رفتارهای تبعیض‌آمیز آنها اعتراض کنند.

معترضان دیگری از سراسر آمریکا به آنها پیوستند تا بگویند تا زمانیکه شاهد اقدامات واقعی دولت و پلیس نباشند، دست از خواسته‌های مصرانه خود بر نخواهند داشت.

سی ان ان گزارش کرد که معترضان از نژادها و پیشینه‌های متفاوتی در این اعتراضات شرکت کردند و یکی از معترضان در منهتن اینگونه گفت: ما با پیشینه ممتازی به این تظاهرات آمدیم و برای بسیاری از دوستان ما نادیده گرفتن چیزهایی که در کشور رخ می‌دهد بسیار ساده است اما ما حس می‌کنیم که وظیفه ما است تا با صدای بلند خواستار حق و عدالت شویم.

این اقدام اعتراضی در حالی صورت گرفته است که «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا بعد از دیدار با مأموران اجرای قانون و فعالان حقوق بشر چندین طرح را به منظور آرام کردن تظاهرات و خشم مردم آمریکا مطرح کرد.

باراک اوباما از کنگره خواست که برای ارتقاء برنامه‌های آموزشی پلیس و ترمیم رابطه شهروندان و نیروهای انتظامی، ۲۶۳ میلیون دلار اختصاص یابد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که بودجه درخواستی رئیس‌جمهوری آمریکا برای یک دوره زمانی سه ساله و با هدف اصلاح عملکرد نیروهای پلیس طرح شده است. همچنین قرار است بخشی از این بودجه برای خرید ۵۰ هزار دوربین قابل نصب بر لباس نیروهای پلیس صرف شود تا عملکرد ماموران انتظامی در زمان ماموریت ثبت شود.

تظاهرات در فرگوسن و دیگر شهرهای آمریکا بعد از آن آغاز شد که روز دوشنبه هفته گذشته، هیأت منصفه آمریکا، ویلسون را از اتهام قتل براون که غیرمسلح بود، تبرئه کرد و همین امر خشم مردم آمریکا را برانگیخت.

اعتراضات سراسری در آمریکا با ورود پلیس به خشونت کشیده شد و فروشگاهها و خودروهای بسیاری آتش زده شد و همچنین دهها نفر نیز دستگیر شدند.

این اعتراضات تاکنون تنها نتیجه ملموسی که داشته است آن بوده که ویلسون اعلام کرد که از اداره پلیس ایالت میسوری استعفا می‌کند تا خشونت‌ها آرام شود.

https://hoorkhabar.ir/487629کپی شد!
55
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.