دلایل کمرونقی بازار مسکن خوزستان
رییس انجمن صنفی انبوهسازان مسکن خوزستان گفت: در سالهای گذشته بهویژه در سال ۹۰ یک شکافی در اقتصاد مسکن بهوجود آمد و باعث شد که ما شاهد تورم و جهش قیمتی در این بخش باشیم که عامل اصلی در کم شدن رونق بازار مسکن بوده است.
فرشید پورحاجت اظهارکرد: از سویی دیگر در حال حاضر صدور پروانه ساختمانی در استان کاهش یافته است و سرمایهگذاران بخش مسکن و انبوهسازان تمایلی به ساخت و ساز ندارند زیرا توجیه اقتصادی برای فعالیت آنها وجود ندارد.
وی افزود: همچنین یکی از دلایل اصلی کم شدن رونق بازار مسکن کاهش خرید مشتریان و متقاضیان مسکن است.
پورحاجت تصریحکرد: جهش قیمتی مسکن در سال ۹۰ در کشور مسلما در بازار مسکن خوزستان نیز تاثیرگذار بود؛ مثلا اگر هر متر آپارتمان در مناطق متوسط اهواز یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود، یک دفعه این قیمت به ۳ میلیون تومان افزایش یافت.
رییس انجمن صنفی انبوهسازان مسکن خوزستان عنوانکرد: علاوه بر اینها مشکلات دیگری در بازار مسکن استان بهوجود آمد که از جمله آنها میتواند به افزایش ۳۰ درصدی تعرفههای نظام مهندسی ساختمان، قیمت مصالح ساختمانی و افزایش سایر خدمات شرکتهای خدماترسانی در بخش مسکن اشاره کرد.
پورحاجت در زمینه اینکه آیا در خوزستان با کمبود مسکن مواجه هستیم یا نه، گفت: اگر قرار باشد سلانه یک میلیون واحد مسکن در کشور ساخته شود، استان نیز از این تعداد سهمی دارد؛ معتقدیم در استان با کمبود مسکن مواجه هستیم.