وضعیت ۵۰ درصد مدارس عشایری خوزستان خطرآفرین است

همایش ”تقویت تعلیمات عشایری در سرزمین نخل و بلوط”، ۲۴ آبان‌ماه‌ با حضور ۱۳۰ مدیر مناطق چهارده‌گانه عشایری خوزستان برگزار شد.

حمید قنبری مدیر آموزش‌وپرورش عشایر خوزستان، با اشاره به برگزاری این همایش اظهارداشت: منطقه عشایری خوزستان با وسعت بسیاری که دارد، عشایر ساکن در کوه‌های زاگرس تا عشایر عرب ساکن در مناطق چذابه و بستان را تحت پوشش خود قرار داده است.

قنبری تدوین و تشریح برنامه‌ها و طرح‌های عشایر را از اهداف مهم برگزاری این همایش دانست و تصریح کرد:‌ برای اجرای برنامه‌های آموزش‌وپرورش عشایر نیازمند امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بسیاری جهت تجهیز مدارس عشایری هستیم.

مدیر آموزش‌وپرورش عشایر خوزستان بابیان این‌که ۵۰% مدارس موجود عشایری در وضعیتی خطرآفرین و غیر استاندارد به سر می‌برند و نیاز است فورا به این مدارس رسیدگی شود، افزود: این مدارس فاقد ایزوگام، پنجره، استحکام لازم هستند و تنها می‌توان از آن‌ها به‌عنوان سایبانی برای دانش‌آموزان نام برد. پس از گذشت بیش از ۲۰ سال از ساخت، هنوز این مدارس به‌صورت گلی و گچی باقی‌مانده‌اند.

وی در ادامه افزود: ثروت پایدار در هر کشوری نیروی انسانی آن است؛ سرمایه‌گذاری سودمند زمانی است که روی این نیروی انسانی سرمایه‌گذاری شود و این امر جز با سرمایه‌گذاری در آموزش‌وپرورش میسر نمی‌شود.

قنبری با اشاره به مشکلات متعدد بخش عشایر، گفت: مشکلات عدیده‌ای در حال حاضر در آموزش‌وپرورش عشایر وجود دارد که ازجمله این مشکلات می‌توان به فقدان سرویس‌های بهداشتی مناسب در بیش از ۶۰ درصد مدارس عشایری و همچنین سایر تجهیزات سخت‌افزاری و امکاناتی مانند کامپیوتر، دستگاه کپی و فرش اشاره کرد.

مدیر آموزش‌وپرورش عشایر خوزستان تصریح کرد:‌ در بحث ایاب و ذهاب دانش‌آموزان با کمبود اعتبارات مواجه هستیم و عملا امکان مشارکت مالی خانواده‌ها نیز در تامین هزینه‌های ایاب‌وذهاب دانش‌آموزان به علت فقر اقتصادی وجود ندارد. همچنین بیش از ۴۰۰ میلیون تومان به بازار از محل مدارس شبانه‌روزی بدهکار هستیم و بودجه چندانی برای پرداخت نداریم.

قنبری بابیان این‌که در سطح استان باید نگاه ویژه‌ای به آموزش‌وپرورش عشایر وجود داشته باشد، افزود: باید تسهیلات رفاهی کارکنان و معلمان این اداره افزایش یابد و البته این‌که این مشکلات تا چه میزان رفع شود وابسته به اعتباراتی است که به این اداره اختصاص خواهد یافت.

به گزارش ایسنا مهرداد نیکو مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه استانداری خوزستان، محمدتقی‌زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، اردشیر شجاعی معاون آموزش ابتدایی و سیروس خدادادی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش‌وپرورش خوزستان از حاضران این همایش بودند.

https://hoorkhabar.ir/452709کپی شد!
79
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.