فرماندار تشریح کرد: جزئیات فعالیت ها و مسائل و مشکلات حوزه شهری اهواز

فرماندار اهواز در نشستی خبری، به تشریح چگونگی فعالیت ها در حوزه شهری پرداخت.

اسماعیل ارزانی بیرگانی در این نشست که امروز (۲۰ آبان ) برگزار شد، با اشاره به موضوع جابجایی بنکداران از هسته مرکزی شهر اظهار کرد: اولین اقدام در خروج بنکداران مربوط به ۱۶ سال پیش بوده و مراحل اجرایی آن در سال ۸۵ کامل شد.

وی بیان کرد: در پی مصوبه شورای ترافیک در جهت اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون، شهرداری و شورای تامین، فرمانداری و ادارات مرتبط از جمله شهرداری، اماکن، راهنمایی رانندگی و نیروی انتظامی مقدمات این طرح را به انجام رساندند و البته بنکداران فرصتی را برای تمدید این امر درخواست کردند. اتحادیه بنکداران تا سال گذشته دو ماه مهلت درخواست داشته و ۹۶ بنکدار نیز به شرط خروج همه بنکداران از مرکز شهر، اعلام آمادگی کرده اند.

۳۰ آبان؛ زمان قطعی خروج بنکداران از مرکز شهر اهواز

ارزانی بیرگانی با بیان اینکه برخی از این صنف نسبت به جابجایی معترض و برخی دیگر نیز بی‌تفاوت‌ هستند، گفت: برخی واحدها که توانایی راه‌اندازی کسب و کار در سایت شرق اهواز را ندارند، می‌توانند در بازارچه فردوس فعالیت خود را آغاز کنند.

وی تصریح کرد: فعالیت حال حاضر برخی از بنکداران در مرکز شهر خلاف قانون است و به اتحادیه نیز اخطار داده شده است. البته تاریخ این اخطار مربوط به ۴۵ روز گذشته است و دیگر تمدید نمی‌شود.

فرماندار اهواز ادامه داد: خروج بنکداران از مرکز شهر در ۳۰ آبان قطعی است و در صورت سرپیچی از این امر، مغازه پلمپ شده و در صورت شکستن پلمپ، فرد متخلف بر اساس قانون به دادگستری معرفی شده و تا ۶ ماه زندانی برای وی در نظر گرفته خواهد شد.

بهداشت سایت شرق اهواز تایید شده است

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵ بنکدار در سایت شرق اهواز فعال هستند، در پاسخ به خبرنگاران در خصوص بهداشت این سایت گفت: بر اساس استعلام انجام شده، بهداشت این سایت تایید شده است. من کارشناس نیستم و تایید کتبی‌ مرکز بهداشت این امر را بیان می‌کند.

ارزانی بیرگانی همچنین درباره تامین امنیت سایت شرق اهواز بیان کرد: تاکنون درباره عدم امنیت این منطقه گزارشی به دست ما نرسیده است. اگر اتفاقی در آن مکان رخ دهد مطمئناً گزارش آن به ما خواهد رسید البته هیأت امنای این مکان درخواست استقرار پاسگاه داشته‌اند که با نیروی انتظامی به توافق رسیده‌ایم و این امر به تحقق خواهد پیوست.

خیابان انوشه از یک حرکت اجتماعی برخوردار است

وی درباره وضعیت خیابان انوشه که به عنوان راسته فلافل فروشان اهواز معروف است، تصریح کرد: خیابان انوشه برخوردار از یک حرکت اجتماعی است. در منطقه‌ای که زمانی محل درگیری ها بین افراد بوده، اکنون یک مورد گزارش ناامنی به ما نمی‌رسد چراکه اقتصاد ساکنان این خیابان مطلوب شده است. البته مباحث دیگری در ارتباط با این خیابان همچون بهداشت وجود دارد که باید با کمک خود مردم ساماندهی شود.

فرماندار اهواز همچنین به عنوان رئیس شورای تاکسیرانی و اتوبوسرانی اهواز درباره دریافت جریمه از مردم توسط برخی از ماموران تاکسی «هفت» تصریح کرد: هر نوع دریافت وجه از مردم باید قانونی باشد. موضوع اتوبوس‌های شرکت واحد نیز در حال پیگیری است و درصدد افزایش تعداد آنها هستیم.

وی گفت: همچنین نمایشگاه بین‌المللی اهواز با سه هکتار زمین از استاندارد برخوردار نیست و هم‌اکنون موضوع جابجایی آن به محل جدید در دست بررسی است.

ایجاد اشتغال نیازمند سرمایه‌گذاری است

ارزانی بیرگانی درباره راه های حل معضل بیکاری گفت: فرمانداری دارای وظایفی ذاتی است و برای اشتغال نیاز به سرمایه‌گذاری و حضور سرمایه‌گذاران در شهر داریم. این سرمایه‌گذاران باید امنیت و بازگشت سرمایه خود را تضمین شده بدانند تا اقدام به سرمایه‌گذاری کنند و مقوله امنیت سرمایه گذاری نیز موضوعی است که به تدریج به دست می‌آید.

وی ادامه داد: البته اشتغال در بسیاری از موارد موضوعی خدماتی محسوب می‌شود که ما هم‌اکنون در شهرک‌های صنعتی بیش از ۵۰ درصد شاهد واحدهای نیمه‌تمام و غیرفعال هستیم.

فرماندار اهواز درباره شرایط آلودگی هوا و بارانهای آلوده اهواز گفت: صنایع فولاد، نیشکر، نفت و کشت و صنعت دارای مشکل هستند و باید اصلاح شوند تا موضوع باران اسیدی برطرف شود.

برطرف شدن مشکل اعتیاد در گرو اقتصاد است

وی در پاسخ به پرسشی در زمینه وضعیت اعتیاد در اهواز عنوان کرد: اعتیاد موضوعی کشوری است که همه ابعاد آن تابع کشور است و نمی‌توان کار خاصی روی آن انجام داد. بر اساس قانون، نیروی انتظامی نمی‌تواند معتاد را بازداشت کند چرا که اعتیاد جرم محسوب نمی‌شود.

ارزانی بیرگانی افزود: متاسفانه میزان ابتلا به اعتیاد در اهواز افزایش یافته و گرایشها نیز به سمت مواد مخدر صنعتی پیش می‌رود. البته تامین امنیت و همچنین برطرف شدن مشکل اعتیاد به مباحث اقتصادی شهر باز می‌گردد و در این میان فرمانداری می‌تواند تا حدی عامل بازدارنده باشد. در این راستا مناطق آلوده شناسایی شده و با آنها برخورد خواهد شد و می‌توان گفت که تا حدودی این امر بهبود یافته است.

اهواز دارای ۴۰۰ هزار حاشیه‌نشین است

وی با بیان اینکه شهر اهواز دارای ۴۰۰ هزار حاشیه‌نشین است که این وضعیت، مشکلات بسیاری را به همراه دارد؛ گفت: این معضلات در کوتاه مدت حل نمی‌شود و مستلزم اقدامات اقتصادی و پس از آن فرهنگی است.

فرماندار اهواز با اشاره به وضعیت آب و فاضلاب اهواز گفت: بانک جهانی اعتباری را به ساماندهی وضعیت فاضلاب دو شهر شیراز و اهواز اختصاص داد که شیراز عملیات آن را به پایان رساند و اهواز این اعتبار را از دست داد.

وی همچنین درباره عملکرد در حوزه آب و فاضلاب اهواز ضمن اعلام نارضایتی خود گفت: گفته می‌شود مسئولان آب و فاضلاب به اعضای شورای شهر پاسخ نمی‌دهد باید هر کسی در حوزه خود پاسخگو باشد تا بتواند از دیگران جواب بخواهد.

شهرداری اهواز دارای تورم نیرو است

فرماندار اهواز درباره نقش فرمانداری در عزل و نصبهای شهرداری نیز گفت: فرمانداری اهواز در عزل و نصب‌های شهرداری به غیر از اتوبوسرانی، تاکسیرانی، میادین و آتش‌‌نشانی دخالتی ندارند.

ارزانی بیرگانی گفت: شهرداری اهواز دارای ۶ هزار نیروی اضافه است، به طوری که دچار تورم نیرو شده است. شهرهای دیگر توانسته‌اند این امر را کنترل کنند اما شهرداری اهواز با ۱۴ هزار نیرو که البته اعتقاد دارم رقم واقعی بیشتر از این آمار است، به فعالیت ادامه می‌دهد. البته این امر به دست شهردار اهواز نیست و سیستم شهرداری به گونه‌ای ساخته شده که این اتفاق برای آن رخ داده است.

https://hoorkhabar.ir/446521کپی شد!
234
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.